Cosurile cadou de Paste – surpriza pentru angajatii model

Cosurile cadou pentru Paste reprezinta o practica destul de comuna in ultimii ani prin care companiile au obiceiul de a-si recompensa, respectiv de a-si motiva angajatii.

. Cu toate astea, nu toate companiile au un buget alocat unor astfel de cheltuieli, iar multi dintre angajatori inca stau pe ganduri cu privire la acest lucru.

Daca te numeri si tu printre cei nehotarati, trebuie sa iei in calcul eventualele beneficii pe care le poti capata oferind un astfel de cadou. Avantajele sunt reciproce, mai ales ca piata este atat de competitiva sic a ai nevoie sa te faci remarcat printr-o astfel de practica eleganta si generoasa.

Iata cateva avantaje ale oferirii cosurilor cadou pentru Paste catre angajatii tai:

1.Ii vei motiva, aratandu-le ca respectul tau fata de ei exista si ca iti dai seama de toate eforturile pe care le-au facut pentru ca firma pe care o conduci sa functioneze la parametri optimi si sa aduca profit. Este o forma de recunostinta eleganta, care merita investitia pe termen lung.

2.Ii vei recompensa pentru eforturile depuse. Chiar daca ai putea sa le oferi o prima sau tichete cadou in locul cosurilor cadou pentru Paste, un astfel de dar poate fi mai apreciat, mai ales pentru ca este si in concordanta cu traditiile crestine.

3.Ii vei face sa se simta unici. Chiar daca mai multe companii practica acest sistem de recompensare, angajatii tai se vor simti valorosi si vor aprecia gestul tau.

DATE DE CONTACT

Website: www.egoodies.ro
Cuvinte cheie: Cosuri cadou de Paste

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...