Cu Lyprinol scapi de durerile articulare sacaitoare!

Supranumit si miracolul din apa marilor, Lyprinol este un complex lipidic marin ce contine o combinatie unica, inovatoare de peste 90 de fractiuni de compusi lipidici si acisi grasi polinesaturati Omega 3, extrasi din scoica cu cochilie verdem vietuitoare care traieste exclusiv in apele nepoluate, protejate prin lege din Noua Zeelanda.
Lyprinol – complex lipidic marin PCSO524 este un extract uleiois, stabilizat CO2, impotriva oxidarii, printr-un proces tehnologic unic, inovator, de ultima generatie, brevetata la nivel international.

Lyprinol se gaseste in magazinul Sam Distribution la pretul de 132 lei pentru 60 capsule sau varianta Lyprinol 180 capsule la 330 lei.

Ce este scoica verde?
Scoica cu cochilie verde Perena Canailculus face parte din familia molustelor Mytiliade. Niciun alt organism nu are o concentratie de compusi lipidici si Omega 3 mai mare. Depasese net toate celelalte vietuitoare marine aflate in topul Omega 3: somonul, krillul, algele, macroul, heringul, pastravul arctic, sardinele, ansoa, tonul, codul, scoica cu cochilie albastra.

Ce stii despre Omega 3?
Acizii grasi polinesaturati Omega 3 sunt in centrul atentiei oamenilor de stiinta, pana in prezent fiind efectuate peste 500 de studii clinice la nivel mondial care subliniaza importanta lor vitala pentru sanatate.
In ce suferinte te poate ajuta Lyprinol?
Ajuta la functionare buna a sistemului osos, coloanei vertebrale si articulatiilor.
Ajuta la functionare buna sistemului cardio-vascular.
Ajuta la functionare buna sistemului respirator.
Ajuta la functionare buna a sistemelor digestiv si reno-urinar.
Ajuta la functionare buna a sistemelor tegumentar si muscular.
Ajuta la functionare buna a sistemului nervos.
Ajuta la functionare corecta a sistemelor: imunitar, limfatis si endocrin.
Ajuta la protejarea membranei celulara de actiunea nociva a radicalilor liberi.
Ajuta la reglarea proceselor fiziologice importante la nivel celular.
Ajuta la cresterea si dezvoltarea organismului, imbunatateste calitatea vietii.

Se administreaza 2 capsule pe zi. Peste 30 de ani de studii clinice au evidentiat faptul caLyprincol este de 200 de ori mai puternic decat uleiul din semintea de in, de 175 ori mai puternic decat uleiul de somon si de 125 ori mai puternic decat pulberea din scoici verzi.

Lyprincol se gaseste in magazinul Sam Distribution la pretul de 132 lei pentru 60 capsule sau la 330 lei varianta cu 180 capsule.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Manaila Alex:

Lyprinol a fost descoperit in urma studiilor efectuate asupra populatie maori, populatia Noii zeelande, care se distinge prin longevitate si vitalitate!