Culori pentru un tavan extensibil

Industria de constructii ofera atat de multe varietati de materiale de finisaj de diferite nuante, pentru un tavan extensibil,  incat un traditionalist, un iubitor de decizii riscante si un modernist isi poate realiza visul de a avea o casa in care sa se simta confortabil. 

Interiorul camerei poate fi amenajat in complex (toate camerele in acelasi stil) sau detaliate. Culoarea podelei, tavanului, peretilor, usilor, ferestrelor, mobilierului, covorul, sunt foarte importante. Culorile si nuantele luminoase ale tavanelor extensibile din camera de zi si din dormitor,  maresc vizibil spatiul. Intotdeauna va exista buna dispozitie, liniste si odihna placuta. In camerele orientate spre nord, de obicei se foloseste un tavan extensibil in culoarea galben insorit.

Combinatiile delicate pastelate ale tavanului extensibil, calmeaza, dezvolta creativitatea si linistesc. Intr-o camera cu tavan extensibil de culoare rosie este bine sa faci orice, dar este imposibil sa adormi.

In bucatarie, daca se foloseste un tavan extensibil in culorile albastru si alb, senzatia de foame este redusa  in portii mici, iar unde se aplica galben, portocaliu si verde, se mananca cu pofta.

Culorile inchise in interior reduc vizual dimensiunea. Un tavan extensibil intunecat va face ca o camera sa fie mai mica. Este necesar sa aplici culorile astfel incat acestea sa nu se oboseasca, sa nu deranjeze si sa nu irite.

Semnificatia culorilor tavanului extensibil

  • Rosu creeaza sexualitate si  tensiune.
  • Maro creeaza depresie.
  • Gri – tristete.
  • Albastru – inconfortabil, somnolenta.
  • Galben – luminozitate, bucurie.
  • Verde – vitalitate, vigoare.

Combinatia potrivita de culori poate face minuni  

In bucatarie, culoarea plafonului depinde de tematica: stilul traditional, modern, clasic. Alegerea materialului poate fi poate fi un tavan extensibil lucios sau colorat, imitatie de lemn natural in tonuri bej, maro, rosu, piatra monofonica sau modelata, care va accentua individualitatea proprietarilor.

Culorile intunecate ale tavanelor extensibile alese in contrast cu peretii, arata bine in camere mari, luminoase.  Mobilierul alb in camera cu podea si tavan fals intunecat, arata elegant si nobil. Culoarea neagra a podelei este o tendinta la moda in designul recent de culori. Aici trebuie sa incerci sa alegi culoarea plafonului si a mobilierului in culori deschise, pentru a nu crea o camera sumbra, deprimanta. Negrul puternic poate fi diluat cu un plafon extensibil de culoare alb proaspat. Scopul camerei dicteaza alegerea culorii. Aceasta combinatie de culori poate fi aleasa pentru biroul de acasa sau pentru un mic salon. Un hol intunecat, cu tavan fals si mobilier alb, arata neobisnuit si indraznet.

Paleta de potrivire a culorilor

Fiecare persoana are propriile sale gusturi stabile sau formate. Moda este moda, dar locuind intr-o casa a caror  pereti sunt tapetati cu imagini 3D la moda, poate deveni rapid inconfortabil si va duce la dorinta de a reface totul. Pentru eleganta si originalitate, designerii au dezvoltat o paleta de combinatii de culori de interior.

Cand te-ai saturat de imagina monocroma de acasa, poti folosi tabelul de compatibilitate, alegand ceea ce te satisface cel mai mult. Expertii au adunat combinatii armonioase de doua, trei sau mai multe culori care nu deranjeaza vizual, psihic si vor arata proaspete si la moda pentru o lunga perioada de timp.

DATE DE CONTACT

Website: https://vipcasa.ro/
Cuvinte cheie: casa, locuinta, design ,tavan

Alte Articole de 596 :