Cum A Devenit Lotzi Tractari Auto Timisoara Firma De Tractari Cu Cele Mai Bune Servicii De Remorcari Din Timisoara

Cei de la Lotzi Tractari Auto prezinta pentru prima oara exact imbunatatirile pe care le-au implementat pentru a deveni cea mai buna firma de tractari din Timisoara. Acestia explica si care sunt cele doua mari secrete pentru a fi iubit de toti clientii care au nevoie de servicii de tractari auto in Timisoara, Timis sau oriunde in tara.

O firma de tractari trebuie sa ofera asistenta aproape instantanee. Iar pentru a face asta trebuie sa…

Exista multe firme de tractari in Timisoara. Pe site-ul multora dintre aceste firme se precizeaza un timp de interventie rapid.

In realitate, insa, lucrurile stau cu totul altfel. Cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara explica si de ce.

“Atunci cand ti s-a stricat masina ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa astepti o ora dupa firma de tractari. Dar si mai rau decat atat este sa ti se promita un serviciu de remorcare rapid, sa spunem, 20 de minute, si tu sa astepti o ora dupa platforma.

De ce se intampla asta? E simplu: cele mai multe firme de tractari stiu ca pot sa convinga clientii oferind un timp de interventie rapid. Insa multe dintre acestea nu pot onora comenzile dintr-un motiv foarte simplu: nu detin suficiente platforme auto.

Spre exemplu, daca un client suna din Timisoara si spune ca are nevoie de servicii de tractari auto in Calea Sagului, iar tu esti chiar in partea cealalta a orasului, in Calea Aradului, nu ai cum sa ajungi in 20 de minute. Mai ales intr-un oras foarte aglomerat ca si Timisoara.

Cu ce suntem noi diferiti? 2 lucruri. In primul rand, detinem numeroase platforme auto. Astfel suntem deja prezenti in multe locuri din oras si putem oferi o interventie rapida.

Si in al doilea rand, si asta face Lotzi Tractari Auto Timisoara diferit fata de alte firme de tractari din Timisoara, avem un sistem de management inteligent al flotei auto. Acest sistem gestioneaza inteligent clientii astfel incat sa nu avem 2-3 platforme auto in acelasi loc in Timisoara, sau in apropiere, ci sunt dispuse pe o suprafata cat mai mare. Imaginati-va un sistem Uber, dar pentru servicii de tractari auto, in care platformele sunt pozitionate atat de bine pentru a ajunge cat mai repede posibil.”, precizeaza managerul general al firmei de tractari auto Lotzi Tractari Auto Timisoara.

Comunicarea este apoi esentiala pentru a presta servicii de tractari de calitate

Cercetand putin piata de servicii de tractari auto din Timisoara aflam ca exista foarte multe incercari de inselaciune bazata pe o comunicare defectuasa dintre firma de tractari si client.

Cea mai neplacuta situatie este atunci cand la telefon se comunica clientului un pret, iar apoi pretul creste sub pretextul diferitelor “taxe extra” precum: incarcarea si descarcarea de pe platforma auto, greutatea masinii etc.

Cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara ne dau si cateva sfaturi care sa ajute clientii sa evite astfel de neplaceri atunci cand apeleaza la o firma de tractari.

“Ca sa evitam orice fel de neplaceri, la Lotzi Tractari Auto Timisoara punem toate intrebarile necesare dinainte pentru ca mai apoi sa putem sa comunicam un pret fix, care nu se schimba pentru acea tractare. Decat daca, bineinteles, se schimba cumva distanta semnificativ.

In primul rand, noi intrebam distanta exacta pentru care se doreste acel serviciu de remorcare. Din ce punct ridicam masina si in ce punct o lasam. Doar asa putem da un pret exact.

In al doilea rand, intrebam care este starea masinii. Pentru o masina puternic avariata este nevoie de o platforma speciala dotata cu macara.

In al treilea rand, nu exista “taxe extra” pentru urcarea si descarcarea masinii de pe platforma auto sau mai stiu eu ce alte taxe percep alte firme de tractari. Asta e ca si cum iti aduce cineva pizza la restaurant, iar la final iti cere bani si pentru ca ti-a pus-o pe masa.

Din pacate, nu toate firmele de tractari pun toate intrebarile necesare. Uneori din neatentie, alteori se fac ca uita de aceste aspecte pentru a putea introduce aceste extra taxe.

Pentru ca nimeni sa nu pateasca astfel de situatii neplacute, noi recomandam oricarui client sa puna ei toate aceste intrebari esentiale si sa ofere cat mai multe detalii despre starea masinii si despre ce serviciu de remorcare ii intereseaza.”, mai adauga cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara

Cine poate beneficia de remorcari auto de la Lotzi Tractari Auto Timisoara?

“Cele mai frecvente cazuri in care cineva apeleaza la o firma de tractari in Timisoara, in general, sunt accidentele rutiere. Apoi urmeaza cazurile in care s-a defectat masina si nu isi mai pot continua drumul. Ca si tip de masina, avem in primul rand autoturisme si SUV-uri, dar in ultima vreme am avut si foarte multi clienti care doreau servicii de tractari pentru utilaje agricole sau constructii.”, precizeaza cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

In ce localitati ofera servicii de tractari cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara

La inceput, acestia au oferit doar tractari auto in Timisoara.

Insa datorita cresterii semnificative a numarului de platforme auto pe care le detin, acestia ofera acum servicii de tractari in tot judetul Timis.

Mai exact, in localitati precum:

 • Giroc
 • Lugoj
 • Faget
 • Mosnita Noua
 • Mosnita Veche
 • Ghiroda
 • Giarmata
 • Chisoda
 • Sanmihaiu Roman
 • Sanmihaiu German
 • Mosnita Veche
 • Dumbravita
 • Remetea mare
 • Buzias
 • Deta
 • Recas
 • Sanicolau Mare
 • Jimbolia
 • Si nu numai

Date de contact

Lotzi Tractari Auto Timisoara este o firma de tractari din Timisoara care ofera servicii de tractari ieftine si rapide in Timisoara si Timis.

Lotzi Tractari Auto Timisoara

Stuparilor 45A, Timisoara 300261

Telefon: 0720 493 602

www.lotzi-tractari.ro

DATE DE CONTACT

Nume: Lotzi Andrei
Functie: Manager
Email: lotzi@lotzi-tractari.ro
Telefon: 0720 493 602
Website: https://lotzi-tractari.ro
Cuvinte cheie: tractari auto timisoara, firma tractari timisoara, servicii tractari auto timisoara

Alte Articole de 1244 :