Cum alegem chiuvetele Blanco

Chiuveta este cel mai utilizat aparat în bucătărie și există mai mulți factori pe care trebuie să îi gândiți înainte de a alege chiuveta potrivită pentru stilul tău de viață. Mai jos, am enumerat câteva din cele mai importante caracteristici care trebuie luate în considerare la achiziționarea chiuvetei de bucătărie.

Dimensiunea bazei chiuvetei:

Dulapurile standard de bucătărie au dimensiuni de 3 „începând de la 9” (9 „, 12”, 15 „, 18”, 21 „24” etc.). BLANCO oferă o gamă largă de chiuvete pentru a se potrivi majorității dimensiunilor standard ale dulapurilor. Asigurați-vă că măsurați dimensiunea dulapului înainte de a selecta o chiuvetă de bucătărie.

Setarea și adâncimea bolului

Ghidul BLANCO – Configurația și adâncimea bolului

Alegeți o configurație a bolului în funcție de modul în care folosiți bucătăria. Single chiuvetele castron sunt populare pentru funcționalitatea lor și dimensiunea castron generos. Utilizatorii multipli pot prefera două boluri pentru a adăuga spațiu de spălare. Adâncimea bolului este, de asemenea, important de luat în considerare, deoarece chiuvetele mai profunde permit mai mult spațiu pentru obiecte ca vasele înalte.

Te invitam sa descoperi gama de chiuvete de la Blanco pentru un plus de eleganta in casa ta.

Materialul din care este realizata chiuveta

BLANCO oferă chiuvete din oțel inoxidabil, SILGRANIT® și vată de sticlă. Chiuvetele din oțel inoxidabil sunt fabricate din oțel de cea mai bună calitate, realizat conform specificațiilor noastre. SILGRANIT este colorat și ușor de curățat. Firelacul oferă o frumusețe strălucitoare, cu o suprafață durabilă, rezistentă la șocuri.

Metode de instalare

Instalare sub blaturi

O metodă elegantă de instalare în care bolurile sunt montate perfect sub blat. Funcționează bine montat granit, marmură și pietre prelucrate.

Instalare în blaturi de mobilier

Cu această metodă de instalare clasică, chiuveta este introdusă deasupra și jantă ridicată se află pe partea superioară a contorului. Mare pentru orice tip de blat.

Descopera

care sa iti aduca eleganta dorita la tine acasa.

Accesoriile de chiuvete adaugă funcționalitate la chiuveta dvs. și vă permite să vă creați o stație individuală de bucătărie personalizată. Vedeți întreaga gamă de accesorii personalizate pe site.

DATE DE CONTACT

Nume: protege parol
Functie: marketing manager
Email: office@protege.ro
Telefon: 0741216736
Website: http://chiuveteonline.tm.ro/22-chiuvete-inox

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și