Cum alegem gama de chiuvete Blanco

Orice casa modern utilata are nevoie de o bucatarie bine pusa la punct pentru locuitorii si musafirii sa simta mai mult confort si un plus de eleganta. O chiuveta de calitate din silgranit de la Blanco este ideala pentru bucatarii cu utilitati moderne in care este nevoie de o chiuveta rezistenta si elegant, cu design potrivit atat mobilierului modern cat si celui clasic.

 

Compania Blanco din Germania este liderul cunoscut in lume cand vine vorba de chiuvete din granit dar si din inox. Aceasta companie are o experienta si istorie de peste 30 ani.

Toate chiuvetele din Silgranit de la celebra companie Blanco sunt rezistente la zgarieturi, pete si temperaturi ridicate,  iar acest lucru este esential cand vine vorba de confortul dumneavoastra si durata de utilizare a acestori instalatii sanitare. Deoarece Silgranit-ul este format din 80% quartz, este literalmente la fel de dur ca o rocă. Acest lucru îl face foarte durabil și durabilitatea este egală cu liniște sufletească.

 

Chiuvetele Blanco din granit sunt rezistente la calduri de pana la 280 grade celsius. Aceasta caracteristica creste durata de viata si imbunatateste modul in care veti simti confortul in bucataria Dumneavoastra.

 

Este mult mai usor acum sa va pastrati chiuveta curata si ingrijita pentru ca materialul din care este realizata va face intretinerea ei mult mai usoara. Curatarea zilnica va fi asigurata daca folositi solutiile potrivite de igienizare.

 

Chiuvetele realizate din Silgranit sunt un mix de compozit care contine cel putin 80% quartz si restul de 20% este bazat pe mix de ceramic, rasini special, etc. Compozitia rezultata si procesele speciale de productie  maresc duritatea pietrei, iar chiuveta realizata din acest material va fi mai rezistenta, dar si mai usor de intretinut.

 

Foarte important de retinut este faptul ca toate chiuvetele de la Blanco sunt rezistente la lovituri si zgarieturi pentru ca silgranitul este un material dur si des utilizat pentru chiuveta de bucatarie produsa de Blanco Germania, chiar si pentru blaturi.

 

Studiile arata ca peste 60% din timpul petrecut in casa este in bucatarie, iar acest lucru este normal mai ales cand ne gandim ca aici ne pregatim mancarea, spalam vasele, bem cafeaua si socializam cu membrii familiei sau musafiri. Descoperiti si gama de chiuvete Blanco din inox la cele mai inalte standare.

 

Astfel cand dorim sa alegem cea mai buna chiuveta pentru casa noastra si mai ales pentru bucatarie, trebuie sa ne uitam atent si sa studiem caracteristicile materialului din care este realizata chiuveta, dimensiunile ei precum si  modul de amplasare si instalare in spatial din bucatarie destinat spalarii si curateniei.

 

Va invitam sa descoperiti gama de chiuvete de bucatarie de la Blanco distribuite prin Protege Parol, reprezentant pe zona de vest a Romaniei.

 

DATE DE CONTACT

Nume: protege
Functie: marketing specialist
Email: it@protege.ro
Telefon: 0741216736
Website: www.protege.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și