Cum alegem gelurile de unghii

Cu toate stim ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba o manichiura eleganta si frumoasa de care sa poate bucura zi de zi si mai multa vreme, dar ce te faci cand esti pusa in situatia de a-ti face singura manichiura si mai ales sa alegi cele mai potrivite produse pentru a realiza singura manichiura?

Ei bine gandeste-te la urmatorul scenariu – ai nevoie rapida de un gel de unghii si merg intr-un magazin de specialitate pentru a-ti alege produsul. Dar aici dai peste zeci de culori si modele de geluri uv pentru unghii din care poti alege iar la un moment dat de blochezi pentru ca nu stii ce produse sa alegi.

Astfel in acest articol vei afla cum poti sa alegi gelul uv de unghii potrivit pentru manichiura ta.

Daca nu alegi produsul potrivit de la inceput, acesta poate sa curga pe margini sau cand se usuca dupa ce ai folosit lampa uv pentru unghii Janet Nails.

Astfel trebuie sa te gandesti cum eviti aceste situatii neplacuta si sa te asiguri ca vei obtine la finalul procesului o manichiura frumoasa si eleganta.

Cand vine timpul sa alegem produsele de manichiura potrivite trebuie sa fim atenti la mai multe elemente precum – lungimea unghiilor.

Daca vrei sa realizezi manichiuri frumoase pe unghii lungi iti recomandam gelurile mai dense pe care sa le poti modela mai mult timp. Recomandam sa utilizezi si penseta pentru curba C cu scopul de a obtine o manichiura frumoasa si bine arcuita.

Trebuie sa stii ca aceste geluri mai dense cand sunt introduse in lampa uv ele vor emana mai multa caldura si au o aderenta foarte buna.

Dar daca iti doresti o manichiura frumoasa pe unghii scurte iti recomandam gelurile uv cu densitate mica pentru ca ele se vor nivela mai usor.

Te invitam sa alegi si lacurile de unghii Janet Nails.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: stilist protezist
Email: seo@janetnails.ro
Telefon: 0256 454 504
Website: https://janetnails.ro
Cuvinte cheie: unghii,gel,manichiura

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și