Cum alegem pila de unghii potrivita

Atunci cand si tu iti doresti sa ai o manichiura de nota 10 care sa atraga atentia celor din jurul tau si care sa se potriveasca bine cu culoarea pielii tale, ai nevoie sa alegi cele mai bune produse de manichiura.

Tocmai de aceea pe site-ul Janet Nails gasesti o gama completa de produse de manichiura de calitate ridicata precum geluri uv, lampi, lacuri si pile de unghii.

Cand a venit momentul sa iti dai o forma frumoasa manichiurii tale ai nevoie de o pila de unghii profesionala care sa iti asigure faptul ca unghia ta va avea o forma frumoasa si eleganta pentru procesul de modelare.

Aceasta se alege in primul rand dupa gradul de abrazitivate – adica acel numar care este scris pe pila – el arata cat de dura sau fina este pila de unghii si se foloseste pe unghii false sau naturale.

Acest grad de abrazivitate incepe de obicei de la numarul 60-80 si ajunge la 600.

Hai sa vedem cum se aleg pilele dupa acest criteriu numit abrazivitate:

– in primul rand daca vrei sa folosesti pila pentru unghii false si tari alege o pila de unghii cu abrazitivate intre 80-100 – astfel pila este mai dura si nu se va rupe
– daca ai unghii naturale mai dure – alege un grad de abrazivitate intre 180-240 – avand textura medie.
– pentru unghiile naturale mai fine alege o pila abraziva cu numarul intre 400-600

Acum ca ai aflat cum sa alegi pila de unghii haide sa vedem cum alegem lacul de unghii pentru ca manichiura ta sa arate foarte bine si sa atraga atentia celor din jurul tau.

Este important ca atunci cand vine vremea sa alegi lacul de unghii – el trebuie sa fie potrivit pentru ca el sa puna in evidenta unghiile in mod frumos.

Dar pe piata din Romania gasesti diverse nuante de lacuri si este greu sa alegi doar o nuanta care sa se potriveasca bine cu pigmentul pielii tale.

Daca pielea ta este mai deschisa la culoare iti recomandam sa alegi un lac de unghii mai mat si lucios pentru ca astfel unghiile tale vor avea un aspect minunat.

Iar daca pielea ta este inchisa la culoare este foarte important sa alegi un lac de unghii Janet Nails mai inchis in culori precum burgund, verde, auriu intens. Astfel unghiile tale vor avea o alura frumoasa. Evita cat poti de mult culorie deschise pentru ca nu vor arata bine in constrast cu nuanta ta naturala.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: stilist protezist
Email: seo@star-marketing.ro
Telefon: 0256 454 504
Website: https://janetnails.ro

Alte Articole de 681 :