Cum alegem proteza de box potrivita

Cel mai simplu model de echipament pentru luptatorii ca tine dar si cel mai sigur este proteza dentara de box. Daca faci sparring si iei parte la sesiuni dure de antrenamente, o proteza buna de box este necesara pentru ca tu sa iti protejezi cat mai bine dantura, barbia si gatul. Chiar si daca faci sparring cu manusi mari la nivel light, ai nevoie sa incasezi doar o lovitura de pumn pentru ca dantura ta sa sufere. O proteza buna de box este o asigurare sigura spre o vizita la dentist. Este mai bine sa fi sigur ca esti protejat decat sa risti sa ti se rupa un dinte. Defapt, pretul unei proteze dentare de box Knockout este mult mai mic decat ai platii in final la dentist.

Acest ghid iti va arata cum sa alegi in mod corect proteza de box pentru tine si cum sa o folosesti pentru antrenamentele tale. Vei invata care sunt cele mai bune proteze de box pe care le poti cumpara de pe www.knock-out.ro

De fiecare data cand esti lovit in fata de catre pumn sau picior, o unda mare de soc se va dispersa in barbia ta spre restul capului. O lovitura directa in gura poate sa cauzeze ca un dinte sa cada sau sa se fractureze. Este in special adevarat daca esti lovit cu un uppercut care iti loveste partea inferioara a barbiei, poate sa iti strice urat aspectul danturii tale. In situatii cu impact intens, forta loviturii poate sa cauzeze si fractura de mandibula. Iar socul rezultat poate sa cauzeze daune creierului tau.

Protezele dentare de box sunt realizate cu scopul ca acestea sa absoarba forta impactului si sa distribuie socul pe suprafata mai mare.

Aceasta va descreste forta simtita intr-o arie specifica, reducand severitatea accidentarilor care pot sa apara. Pe langa asta daca vei purta o proteza de calitate atunci o sa reduci ca partea superioara si cea inferioara a danturii tale sa se loveasca atunci cand incasezi o lovitura.

Cand faci sparring mai intens si nu numai, este important sa folosesti corect o proteza dentara de box care sa te protejeze cat mai bine de loviturile de pumn ale adversariilor tai. Ai grija ca atunci cand esti in sesiunea de sparring sa musti din proteza pentru ca ea sa stea bine mulata pe dintii tai.

Pe piata din Romania sunt multe modele de proteze dentare din care sa poti alege, dar este foarte important sa stii dupa ce criterii sa alegi proteza de box potrivita pentru tine.

Vezi cat de mare este proteza si daca ea se potriveste cu dantura ta. Este un criteriul important sa alegi o proteza care se va mula bine pe dantura ta pentru sa in final toata gura ta sa fie protejata.

Daca vei purta o proteza care nu se potriveste cu dantura ta, atunci ea nu iti va oferi un grad ridicat de protectie.

Este important sa fierbi inainte de prima purtare proteza pentru ca apoi sa o musti cu putere pentru ca ea sa se muleze bine pe dantura ta.

DATE DE CONTACT

Nume: knockout store
Functie: antrenor box
Email: office@knockout.ro
Telefon: 0735 652 639
Website: https://knockout.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și