Cum alegem somiera ideala pentru acasa

Daca si Dumneavoastra sunteti o persoana care se respecta , care isi doreste sa aiba parte de confort si eleganta in casa sa, echipa Protege Parol Timisara iti vine in ajutorul Dumneavoastra cu gama completa de somiere de pat, calitate italiana,  pentru ca Dumneavoastra sa puteti avea un somn cat mai linistit si odihnitor oferind astfel sansa sa va incarcati de energie pozitiva pentru a doua zi.

Este important sa intelegeti ca o somiera si o saltea trebuie sa fie alese pentru ca intreaga coloana vertebrala sa stea in pozitie corecta cand dormiti. Aceste doua produse trebuie sa fie potrivite atunci cand sunt puse impreuna pentru ca intreg corpul sa aiba sustinerea necesara relazarii si refacerii. Nu e imposibil de obținut acest confort sănătos și odihnitor. Vorbim despre fiecare detaliu in care sa va aratam cum sa alegeti cea imai buna somiera pentru casa Dumneavoastra. 

Inainte sa alegeti mobilierul pentru dormitor trebuie sa va puneti si s raspundeti la cateva intrebari.

  1. Aceasta se alege in functie de dimensiune si marimea ideala.
  2.  Cate persoane vor dormi in pat si care este greutatea totala?
  3. Care este tipul de somiera dorita?
  4.  Alegeti o somiera tapitata fixa – care sa se combine excelent cu salteaua? Sau doriti o somiera rabatabila?

Asigurativa de faptul ca somiera aleasa va aerisii cat mai bine salteaua cu ajutorul lamelelor sale, iar durata de viata a patului in general sa fie mare. Va recomandam sa alegeti somiere care au lamele din fag pentru ca ele sunt cele mai rezistente si confortabile, dar dispun si de o mobilitate/elasticitate mare.

Tipul de somiera poate sa fie de tip rabatabil, fixa sau cu mecanism electric. Stiati ca somierele fixe pot sa fie cu arc, cu lamele sau tapitate? Somierele cu lamele sunt potrivite pentru cei care doresc un suport ferm, ele putand fi combinate cu saltelele din latex sau din spuma poliuretanica.

Daca vreti sa va rasfatati puteti alege somiere reglabile care va dau posibilitatea sa alegeti diferite pozitii de relaxare a corpului.  Modelele difera in functie de numarul de puncte de reglaj si de modul de actionate a acestora care poate fi manual sau electric. Variantele electrice de somiere sunt binevetite atunci cand exista un beneficiar care are si handicap fizic, acestea avand un grad de mobilitate ridicat.

Somierele pentru  persoanele supraponderale sunt  o alta variant pe care societatea noastra  o pune la dispozitia Dumneavoastra. Ele sunt construite din materiale mai  rezistente la greutate mare. 

Descarcati catalogul de somiere, descoperiti gama de modele  pe care Protege Parol vi-l pune la dispozitie pe site-ul nostrum si bucurati-va de confort maxim in casa Dumneavoastra.

Pe langa gama de somiere de pat iti recomandam pentru confortul tau si pentru somn odihnitor gama de saltele si  sisteme de pat boxspring de la producatori de top.

Descoperiti si gama de balamale de usi de mobila de la Blum oferite prin Protege Parol.

DATE DE CONTACT

Nume: protege parol
Functie: marketing
Email: it@protege.ro
Telefon: 0256248.648
Website: www.protege.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și