Cum filtram apa in casa noastra?

1

In functie de locul in care locuiti si de calitatea apei pe care o aveti, sedimentul din apa poate fi mare sau mic, murdara sau nisipos, fin sau granulat. Deoarece exista atat de multe modalitati prin care sedimentul poate ajunge in capatul firului de apa, de unde incepeti sa rezolvati problema?

Sistemele de filtrare din case, sunt optionale pana la un anumit punct, iar la nivelul cel mai de baza, in care apa intra in sistemul casei, trebuie sa investiti intr-un sistem de filtrare a apei, insa nu trebuie sa va opriti aici. Pentru a acoperi toata suprafata si a optine o apa cristalina, sistemul de la baza nu este sufiecient, aveti nevoie de un sistem mai complex de filtrare.

Primul filtru care se foloseste, la intrarea apei in casa, este Big Blue. Dupa cum ii spune si numele, este vorba despre un filtru mare care urmareste sa acopere toate conducta care asigura intrarea apei in casa. Daca locatia este mai mare, se pot amplasa chiar si 3 carcase Big Blue, pentru a acoperi tot debitul si pentru a nu influenta presiunea apei la intrarea in casa.

Pentru ca eficacitatea sa fie dus la alt nivel, este nevoie de un al doilea sistem de filtrare, care este o statie automata pentru dedurizarea apei. Dedurizarea apei este necesara pentru a proteja electrocasnicele care folosesc apa din sistem, cum ar fi: masina de spalat rufe, masina de spalat vase si asa mai departe, acestea fiind ferite de calcar si alte depuneri nedorite. Inainte de instalarea acestui filtru important de dedurizare a apei, este necesara o verificare a duritatea apei pentru a putea calibra corect dedurizarea acesteia.

2

Al treilea filtru, Osmoza inversa, este intocmai un filtru extrem de fin (0.0001 microni), care pot elimina chiar si virusii si bacteriile din apa dvs. Este nevoie de o anumita presiune a apei pentru ca acest filtru sa fie eficient, mai exact este nevoie de aproximativ 2 bar.

Investitia intr-un astfel de sistem, va poate asigura o apa mai pura, ceea ce inseamna o viata mai lunga atat pentru dvs. cat si pentru electrocasnicele dvs. Un astfel de sistem poate fi achizitionat de la magazinul de filtre de apa FILTRO.ro, iar tot de acolo beneficiazi de garantie extinsa.

Alte Articole de 1 :

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...