Cum sa alegem lifturile hidraulice SKS

Lifturile hidraulice sunt o parte esentiala a oricarui depozit unde se manipuleaza marfa, persoane, dar si utilaje care trebuie sa fie ridicate la inaltimi mai mari sau intre etaje. Abilitatea lor de a ridica oameni sau obiecte grele la inaltimi mari fac posibil ca depozitul sau hala de lucru sa aiba o eficienta mai mare cand vine vorba de transportul de persoane. Aceasta libertate de miscare poate sa creasca eficienta si productivitatea prin ridicarea obiectelor si masinilor grele precum motostivuitoare la inaltimi mari.

 

Echipa SKBS Romania iti vine in ajutorul tau cu o gama variata de lifturi hidraulice performante care sa te ajute foarte mult sa iti eficientizezi modul de lucru si sa reduci accidentarile.

 

Elementele din care un lift hidraulic este realizat sunt urmatoarele:

 

– platforma – care este partea de sus a acestuia, dar depinde de modelul ales, pot sa fie in mai multe forme si marimi dar si grosimi. Lifturile sunt utilizate strict pentru transportul de produse care sunt de obicei foarte grele.

 

– baza – precum dimensiunea platformei, baza depinde forte mult de modelul platformei. Pe langa faptul ca serveste ca si fundatie pentru lift, baza ofera o siguranta cand se ridica liftul. Astfel el va sta fix si nu se va misca cand se coboara si se ridica produse.

 

– picioarele – ele incep de la baza si sunt realizate pentru a ridica obiecte prin contractarea lor. 

 

Cand vrem sa alegm corect un lift hidraulic pentru afacerea noastra trebuie sa intelegem care sunt elementele importante. Aici ne referim la ce fel de obiecte ridicam, care este dimensiunea lor, greutatea si in final cat de des vor fi utilizate.

 

Acestea se pot utiliza in orice fel de mediu sau situatie care necesita ca oamenii sau diverse utilaje/masini sa fie ridicate la inaltime. Defapt ele vor sporii foarte mult eficienta de lucru si vor reduce accidentarile.

Afla mai multe despre gama noastra de produse pe www.skbs.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Parol Protege:

Aflati care sunt beneficiile apei kangen/alcaline pentru sanatatea dumneavoastra.
Afla care sunt avantajele majore ale procesului de debitare cu laser
Alege servicii profesionale de debitare laser oferite de catre echipa LASER PROCESSING ROMANIA.
A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și
Afla cum poti alege doar cele mai bune servicii de debitare cu laser pentru succesul proiectului tau.