Cum sa alegem lifturile hidraulice

Atunci cand ne dorim sa avem in hala sau in depozit un flux de marfa continuu si sigur trebuie sa ne asiguram de faptul ca o rampa de egalizare SKBS sau un lift hidraulic de calitate este necesar. Sistemele hidraulice de la SKBS Romania sunt cunoscute ca fiind de calitate si necesare pentru orice depozit sau hala unde se vrea un flux cat mai bun al marfii.

Pentru ca procesul nostru de logistica interna sa fie cat mai lin si sa ruleze in parametrii normali trebuie sa ne asiguram ca atat rampa de egalizare si liftul hidraulic sunt bine alese.

Sistemele hidraulice sunt utilizate pentru tot felul de lucruri – de la sisteme de frânare auto la camioane cu stivuitor, prese până la pompe. Toate sistemele folosesc același principiu de bază, iar ascensoarele hidraulice nu sunt diferite.

Principalele componente ale unui lift hidraulic SKBS sunt:

Piston în interiorul unui cilindru (numit berbec)

grup hidraulic

Motor (pentru a conduce pompa)

Supapă

De obicei, lifturile hidraulice au o incapere metalica in care este pus motorul care va actiona rampa, va da putere de ridicare.

Ascensoarele hidraulice funcționează pe un principiu de bază: să urce, o pompă împinge uleiul în cilindru , împingând pistonul (care împinge mașina de ridicare) în sus. Pentru a coborî, supapa se deschide și uleiul se lasă să revină în rezervor și este împins înapoi folosind forța gravitațională a mașinii de ridicat. Diagrama de mai sus arată acest sistem.

Când robinetul este închis, uleiul poate merge doar din rezervor în cilindru. Când robinetul este deschis, uleiul poate curge numai din cilindru înapoi în rezervor.

Comenzile din mașina de ridicare fac ca pompa să funcționeze, mutând uleiul. Când se ajunge la o podea, pompa este oprită și mașina de ridicare stă deasupra pistonului, tinut in pozitie de repaus de catre ulei care este in interiorul cilindrului.

DATE DE CONTACT

Nume: skbs romania
Functie: comercial manager
Email: sales@skbs.ro
Telefon: 0 747 220 225
Website: www.skbs.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și