Cum sa alegem somiera de pat potrivita – Protege Parol

Modul în care ne comportăm când suntem treji depinde atât de mult de orele nocturne, încât plătește cu adevărat să-ți faci cercetările când vine vorba de cumpărarea unei noi somiere. 

Iată sfaturile noastre despre obținerea celei mai bune somiere pentru o odihnă cu adevărat relaxantă de fiecare dată când închideți ochii. 

Va invitam sa descoperiti gama de somiere de pat de la Protege Parol pentru un plus de confort.

Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când achiziționați un o somiera de pat confortabila este spațiul de care dispuneti. 

Rata de pat actuală ocupă prea multă cameră? Proporțiile sunt corecte? Ați putea sacrifica mai mult spațiu pentru o cameră mai mare sau invers? 

În cazul în care camera este complet fără mobilier, aveți grijă să aveți în vedere toate celelalte obiecte de mobilier cu care intenționați să completați camera, cum ar fi dulapuri și un dressing . 

Dacă aveți deja o saltea care vă place, alegerea unei noi rame de pat devine puțin mai ușoară. Dacă aveți o saltea cu dimensiuni complete, doriți un cadru dublu. Dacă aveți o saltea cu dimensiuni queen, doriți să priviți rame cu dimensiuni queen. 

Un pat este de obicei cea mai mare piesă de mobilier din orice dormitor, iar un pat mare poate supraîncărca cu ușurință o cameră mică. Puneți salteaua pe podea pentru a înțelege dimensiunea acesteia sau folosiți perne sau bandă de mascare pentru a o aproxima. Dacă descoperiți că vă simțiți deja înghesuiți, optați pentru un cadru de pat metalic simplu sub arcul cutiei dvs. pentru a maximiza spațiul util din dormitorul dvs. O rama simplă de pat cu platformă poate fi, de asemenea, o opțiune de economisire a spațiului și puteți chiar să vă extindeți opțiunile de depozitare, alegând un pat care oferă sertarele sub arcul cutiei sau rafturile din headboard. 

Dimensiunile patului pot fi diverse precum patul dublu care are de obicei 70 cm latime. Sunt mai multe tipuri de somiere din care sa putem alege precum somierele metalice Protege Parol care pot sa sustina greutati foarte mari, dar si somiere pentru supraponderali ideale pentru persoanele cu greutate.

Descoperiti si gama de paturi boxspring de la Protege Parol pentru mai multa eleganta.

DATE DE CONTACT

Nume: protege parol
Functie: marketing specialist
Email: it@protege.ro
Telefon: 0741216736
Website: www.protege.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și