Cum sa alegi casca de box Knockout potrivita

Daca esti pregatit sa te antrenezi mai intens si sa devi un luptator mai bun, atunci echipa Knockout iti vine in ajutorul tau cu gama de casti de box profesionale pentru ca tu sa te antrenezi mai bine.

Pentru un plus de protectie si evitarea accidentarilor, casca de box este ideala pentru ca tu sa poti avea sesiuni de sparring si meciuri dure.

La prima vedere un astfel de echipament de box este esential pentru protectia ta si pentru a te asigura ca nu te vei accidenta. Precum manusile de box, alegerea castii ideale presupune sa stii care sunt elementele la care sa fi atent cand vrei sa o achizitionezi.

Hai sa vedem mai jos care sunt elementele cruciale la care sa te uiti cand vrei sa alegi casca de box potrivita pentru tine.

Trebuie sa vezi in primul rand tipul de casca de box – aici poti sa alegi casca de tip open face care este mai usoara si iti permite sa ai camp de vizibilitate ridicata, dar nivelul de protectie este scazut.

Mai gasesti casti de box de tip face saver care ofera cel mai ridicat grad de protectie dar vizibilitatea este mult afectata. Ele sunt bune pentru sesiuni de sparring intense cand te antrenezi cu adversari mai experimentati ca si tine.

Castile jaw saver sunt ideale cand vrei sa iti protejezi barbia si maxilarul si cand faci sparring intens.

Dupa ce ai ales tipul de casca trebuie sa vezi materialul din care este ea realizata – aici poti sa alegi casti de box din piele naturala / artificiala care ofera grad ridicat de protectie. Durata de viata este extinsa pentru ca pielea este de calitate ridicata si ofera protectie de top.

Mai trebuie sa te uiti si la gradul de spuma pe care casca de box o are. Spuma are un rol crucial pentru ca ea absoarbe majoritatea socurilor cauzate de catre loviturile de pumn si picior incasate.

Trebuie sa te asiguri ca vei alege o casca de box care sa stea fixa pe cap si care sa nu aiba joc cand incasezi lovituri. Campul de vizibilitate este si el un factor important de care tii cont alegi casca de box pentru ca trebuie sa vezi loviturile adversarilor.

Intra pe www.knock-out.ro si comanda acum echipamentele de box potrivite pentru tine.

DATE DE CONTACT

Nume: knockout
Functie: marketing specialist
Email: seo@knock-out.ro
Telefon: 0722408286
Website: www.knock-out.ro
Cuvinte cheie: manusi box, casca box, proteza box

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și