Cum sa alegi cea mai potrivita duba fara sofer atunci cand inchiriezi?

Alegerea unei dube fara sofer poate fi o un aspect dificil de luat in calcul mai ales daca trebuie sa faceti un contract pe termen lung, la un pret avantajos. In primul rand trebuie sa tineti cont de dimensiunea si capacitatea de incarcare a acestei autoutilitare, care sa va permita sa transportati marfurile dvs sau ale companiei la destinatia dorita, in deplina siguranta.

Luati in calcul sa va asigurati ca inspectati autoutilitara inainte de a o receptiona, de eventuale daune, zgarieturi sau chestiuni care vi se pot imputa ulterior. De regula, companiile de inchirieri dube fara sofer serioase va vor arata de la inceput toate defectele estetice care exista pentru masina respectiva, fara a fi nevoie sa faceti dvs acest lucru.

Totodata, va fi incheiat un contract ferm intre dvs/compania dvs si compania respectiva pentru eventualele situatii neplacute ce pot aparea de ambele parti. La receptia autoutilitarei va recomandam sa verificati kilometrajul din bord, sa il notati alaturi de nivelul de combustibil. De regula, dubele fara sofer se predau cu rezervorul de combustibil plin si igienizate corespunzator. Desi autoutilitara ar parea fara probleme, nu amanati sa faceti aceste inspectii vizuale inainte de a o receptiona, pentru a evita eventualele neplaceri ce pot aparea la sfarsitul contractului de inchiriere.

Asigurati-va ca in contract veti beneficia de asigurari FULL CASCO pe tot teritoriul Europei, precum si de RCA si roviniete valabile pentru Romania, in cazul unor incidente neprevazute in trafic. In astfel de situatii neplacute (defectare autoutilitara, incidente in trafic etc) de regula autoutilitara este preluata si vi se schimba cu una cu aceleasi specificatii. Dumneavoastra veti fi preluat de firma de asigurari si transportati pana la cel mai apropiat hotel, pentru confort si siguranta.

Atunci cand alegeti sa inchiriati o autoutilitara fara sofer trebuie sa va ganditi foarte bine cine o va conduce, daca are experienta pentru astfel de dube si daca este capabil sa o conduca in siguranta. Desi se conduce cu permis de categoria B, trebuie sa aveti in vedere ca are dimensiuni foarte mari si trebuie sa fie condusa de cineva care are experienta mare.

Inainte de a prelua autoutilitara, recomandam cu tarie sa se faca un test drive, pentru a vedea daca se comporta bine pe sosea, daca nu are batai in caroserie sau daca franele functioneaza corespunzator. Doar asa veti putea observa daca duba pe care urmeaza sa o inchiriati este in regula din toate punctele de vedere.

Companiile de inchirieri dube fara sofer din Romania care se respecta au intotdeauna grija ca flota sa arate si sa functioneze ireprosabil pentru clientii lor.

DATE DE CONTACT

Nume: Seomedia.ro
Email: office@aviinternational.ro
Website: https://www.aviinternational.ro
Cuvinte cheie: dube fara sofer, inchirieri dube fara sofer, bucuresti, rent a van

Alte Articole de 1269 :