Cum sa alegi corect serviciile de debitare cu laser

Există numeroase procese de tăiere a materialelor în sectorul industrial, inclusiv mai multe tipuri care implică tăierea cu laser. O simplă căutare online va oferi o mulțime de informații despre tăierea cu laser, așa că am adunat câteva dintre cele mai interesante și utile avantaje ale tăierii cu laser într-un articol îngrijit.

În ultimii 50 de ani, industriile de producție și producție din întreaga lume au inovat și dezvoltă procese într-un ritm din ce în ce mai rapid. Pe măsură ce aceste industrii evoluează, la fel și toate procesele și oamenii care îl conduc.

Chiar dacă formele convenționale de tăiere au funcționat bine, a existat întotdeauna nevoie de un proces mai sigur și mai eficient, care să poată crește în concordanță cu cerințele tot mai mari de producție și producție.

Alegand serviciile profesionale de debitare cu laser, puteti lucra mai rapid, mai precis și mai mult timp, dezvoltarea tehnologică a fost cea care a schimbat scena de tăiere și a fost adoptată ca un proces fundamental în numeroase industrii, inclusiv industria auto, aerospațială, electronică și medicală.

Serviciile profesionale de tăiere cu laser oferă o versatilitate excelentă pentru toate cerințele de tăiere a tablelor.

Grinda este capabilă să îndeplinească orice specificații de proiectare, de la mici și delicate până la creații mai mari și mai complexe.

O varietate de materiale plate, tubulare și profilate pot fi tăiate cu ajutorul laserului, cum ar fi oțel ușor, aluminiu, oțeluri acoperite, lemn, oțeluri inoxidabile și materiale plastice.

Un singur laser poate fi utilizat pentru mai multe aplicații. Puterea de energie termică, intensitatea și durata pot fi controlate, ceea ce îi permite să taie în moduri diferite și să lucreze mai bine cu diferite materiale. În acest fel, poate fi folosit și pentru servicii multiple, precum gravarea, marcajul și găurirea.

Echipa Laser Processing iti vine acum in ajutorul tau cu gama de servicii profesionale de indoire tabla.

Tehnologiile de tăiere cu laser sunt extrem de focalizate la aproximativ 25 microni, ceea ce reprezintă aproximativ 1/4 din lățimea unui fir de păr uman, are o precizie de poziționare de 10 micrometri și o repetabilitate de 5 micrometri. Acest lucru face posibilă eliminarea cantității minime de material pentru a realiza tăierea, ajutând precizia și precizia.

La tăierea cu laser, optica este alimentată cu aer comprimat printr-un sistem cu jet disponibil cu o varietate de lățimi ale duzei disponibile. Acest lucru afectează procesul de tăiere prin expulzarea constantă a materialului evaporat și a reziduurilor, obținând o calitate mai bună a tăierii și păstrând optica focalizată fără praf. În procesele convenționale, căldura generată în timpul tăierii poate provoca deteriorarea materialului, cum ar fi deformarea.

Un alt avantaj al tăierii cu laser de mare putere este că zona supusă căldurii este foarte mică, ceea ce reduce riscul de deteriorare a materialului. De asemenea, ajută la evitarea programelor de reparație și întreținere costisitoare pentru piesele mobile care contactează suprafața de lucru.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Parol Protege:

Aflati care sunt beneficiile apei kangen/alcaline pentru sanatatea dumneavoastra.
Afla care sunt avantajele majore ale procesului de debitare cu laser
Alege servicii profesionale de debitare laser oferite de catre echipa LASER PROCESSING ROMANIA.
A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și
Afla cum poti alege doar cele mai bune servicii de debitare cu laser pentru succesul proiectului tau.