Cum să alegi rochia de mireasă dincolo de idei preconcepute

De-a lungul timpului au apărut destul de multe discuții despre nunți, despre felul în care trebuie organizate acestea sau despre cum ar trebui să fie îmbrăcați mirii sau invitații. Rochiile de mireasă nu au fost nici ele ocolite în cursul acestor discuții, astfel că în jurul alegerii acesteia au apărut de multe ori idei preconcepute. Află care sunt aceste idei și cum îți poți alege rochia de mireasă în mod corect, pentru a te bucura de o nuntă perfectă.

O infinitate de alb

Una dintre disputele moderne se bazează pe culoarea rochiei. O idee preconcepută sau mai bine zis, bazată pe tradiții trecute, este să alegi rochia de mireasă în nuanțe imaculate de alb. Desigur, pentru cele mai multe dintre mirese albul este alegerea potrivită, însă mai există și alte persoane care poate că își doresc rochii de mireasă bej, roz, roșii sau negre.

Practic în prezent nu mai este obligatoriu să porți o rochie albă, ci poți opta pentru rochii de culoarea dorită, în care te simți bine. Nu uita însă nici de accesorii, cum ar fi voalul sau bijuteriile, pentru că acestea trebuie să se potrivească întregii ținute.

Pentru rochia de mireasă trebuie să fii cât mai slabă

Desigur, rochia de mireasă este o rochie cu ținută, iar în funcție de model aceasta trebui să arate într-un anumit fel în timpul purtării. Totuși, nu trebuie să ai măsuri de fotomodel pentru a găsi rochia perfectă deoarece există o multitudine de modele special create pentru orice tip de conformație a corpului și siluetă.Tot ce trebuie să faci este să privești oferta saloanelor de rochii de mireasă, precum salon Bella Sposa, unde vei găsi o colecție întreagă de rochii de mireasă și de rochii de seară, potrivite pentru orice exigențe și bugete.

Căsătorită a doua oară- fără rochie de mireasă?

Nicidecum! Dacă ești mireasă, fie și pentru a doua oară, poți foarte bine să optezi pentru o rochie de mireasă. La fel de bine poți opta pentru o rochie albă de mireasă, sau pentru orice model îți dorești. Nu există nicio condiționare care să îți impună să alegi o rochie mai simplistă, ci este recomandat să te îmbraci așa cum îți dorești, chiar dacă acest lucru înseamnă o rochie de mireasă de tip prințesă, sirenă sau o rochie de lux.

Rochia de mireasă scurtă- tabu sau nu?

Rochiile de mireasă moderne oferă o panoplie de modele. Poți alege practic orice fel de rochie, câtă vreme te simți bine în aceasta și îți vine bine. Dacă vrei neapărat să împaci pe toată lumea, poți opta pentru o rochie scurtă, cu trenă detașabilă. În acest fel vei putea renunța la lungimea rochiei atunci când îți vei dori, astfel încât nimeni să nu fie deranjat de aspectul rochiei tale.

Dincolo de idei preconcepute, în rochia de mireasă tu trebuie să te simți ca o stea și să strălucești în cel mai frumos moment al vieții tale de cuplu. Alege așadar rochia cu sufletul, fără a lua în calcul prea mult părerile celor din jur, ci doar dorința ta de a fi în centrul atenției în ziua nunții tale.

Alte articole de bloom2017:

Design-ul unui cabinet medical nu este doar un mod de prezentare sau o carte de vizită. El reprezintă mult mai mult decât atât, după părerea noastră! Este modalitatea de a stabili o comunicare între medic și pacient, în primul rând.
Containerele de tip modular sunt acele structuri realizate din diferite structuri metalice. Containerele modulare sunt de diferite dimensiuni si ofera posibilitatea de a uni doua sau mai multe containere pentru ridicarea diferitelor structuri si amplasamente
Recrutarea personalului a fost și este o misiune dificilă. Pentru ca este un lucru important pentru compania ta, îți ofer câteva sfaturi utile. Te vor ajuta să selectezi candidații cei mai buni și îți vor ușura munca.
Atunci cand vine vorba de lapte praf, primul lucru care este adus in discutie este legat de compozitia lui, bogata in proteine. In aproximativ 10 grame de lapte praf se poate gasi un gram de proteine, asa ca persoanele care sunt pasionate de un sport sau