Cum să alegi un smartphone?

paul-hanaoka-HbyYFFokvm0-unsplash

Telefoanele inteligente sau smartphone-urile nu mai sunt o noutate în zilele noastre. De la an la an numărul utilizatorilor crește tot mai mult la nivel global. Acest lucru se datorează în principal funcționalităților diverse și a simplificării vieții din anumite puncte de vedere. Fie că a venit momentul să îți achiziționezi un dispozitiv nou sau vrei să ajuți pe cineva să aleagă varianta potrivită este bine să te informezi din timp. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, alegerea unui smartphone poate deveni o adevărată provocare dacă nu știi exact ce așteptări ai de la noul tău telefon. Chiar și când vine vorba despre o singură marcă, gama este la fel de variată. Așadar, citește în continuare pentru a afla de ce trebuie să ții cont înainte de a face o astfel de investiție.

Stabilește-ți așteptările

Din moment ce există atât de multe variante din care poți alege e important să ai în vedere ce așteptări ai de la un astfel de dispozitiv. Vrei să realizezi fotografii, să joci jocuri, să te uiți la filme sau să înregistrezi și să editezi filmulețe? În timp ce majoritatea telefoanelor mobile au o cameră foto decentă există și alte caracteristici pe care trebuie să le ai în vedere.

Dacă te pasionează jocurile pe telefon și vrei să petreci ore bune în preajma noului telefon, atunci cu siguranță trebuie să alegi o variantă care oferă spațiu de stocare suficient. Din moment ce vei petrece atât de mult timp exersându-ți aptitudinile cu diverse activități care îți stimulează mintea și diverse jocuri este recomandabil să alegi un model rezistent, care nu are probleme de rețea și deține un afișaj mare pentru a te putea juca la ruletă sau Texas Hold’em poker pe tot ecranul fără niciun fel de problemă.

Alege un sistem de operare

 

hardik-sharma-CrPAvN29Nhs-unsplash

Odată ce ți-ai făcut o idee despre caracteristicile pe care ar trebui să le aibă următorul tău telefon este momentul să alegi un sistem de operare. Vestea bună e că sunt doar două sisteme populare: Android sau iOS.

Ambele sunt ușor de utilizat și nu îți vor crea niciun fel de problemă. Mai mult, poți să te muți de la un sistem la altul dacă ai impresia că vei avea parte de mai multe beneficii. Pentru început este indicat să optezi pentru cel cu care ești familiarizat.

Pe scurt, telefoanele cu Android sunt variate și ușor de personalizat, iar dacă utilizezi deja platforme din suita Google, probabil că aceasta este alegerea cea mai favorabilă pentru tine. Pe de altă parte, iOS îți pune la dispoziție operațiuni mai sigure și o calitate mai ridicată de stocare.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...