Cum să atragi atenția cu o husa de telefon atunci când ieși cu prietenii / gașca în oraș

Este foarte bine știut că toți vrem să atragem atenția în mod plăcut  și să fim în centrul atenției atunci când ieșim cu prietenii sau cu gașca la un restaurant, într-un club,  la o aniversare sau la orice alt eveniment.

În această categorie de a atrage atentia prin ceva, sau cu ceva, intra si afișarea în public a diferitelor lucruri unice, de valoare  sau lucruri haioase, lucruri care sunt apreciate de mulți dintre noi și carora li se acordă o atenție deosebită.

Fii in centrul atentiei cu  o husa personalizata pentru telefon

Astăzi vă propunem să atrageți atenția sau sa impresionati cu o simplă husa de telefon personalizată cu imprimeuri 3D ce reprezintă diferite mesaje haioase care prind foarte mult în special in zona adolescenților, dar nu numai.

Va prezentam câteva exemple sau modele de huse de telefon personalizate cu mesaje haioase 3D

 

  1. primul model este o husa de telefon cu mesaj 3D ” Ce puii mei  ” si este disponibilă atat pentru telefoanele din gama Samsung cât și pentru telefoane Apple iPhone;
  2. un alt model de husa cu mesaj 3D haios  care ni s-a părut interesantă este imprimată cu mesajul „Ai bani Love story n-ai bani I’m Sorry” si este la fel disponibila pentru telefoanele Samsung si iPhone;
  3. ne vom opri la al treilea model de husa de telefon un mesaj 3D la fel de interesantă ce contine mesajul „Toți avem nevoie sa Credem în ceva Eu cred o să mai beau o bere ” model de husa destinată în special băieților sau băuturilor de bere.

Materialul din care sunt confecționate husele este un tpu de foarte buna calitate imprimat cu mașini speciale de ultimă generație, rezultatul fiind un produs final foarte bun.

Acest tip de huse de telefon au început să prindă ce în ce mai mult la tineri și in plus pot fi personalizate și cu alte mesaje, imagini, fotografii personale sau orice altă imagine pe care o dorește clientul,  lucru care se poate facem doar bază de comandă care durează în medie patru cinci de la data la care se face comanda.

Următoarea întrebare este unde poți găsi astfel de huse de telefon personalizate.

Sunt multe magazine online care vând huse și accesorii pentru smartphone-uri însă cele pe care noi le-am prezentat mai sus le puteți găsi pe site-ul www.roty.ro .

Prețul pentru o astfel de husa personalizată cu mesaj 3D variaza si este în funcție de marcă, de modelul de smartphone deținut și este cuprins între 22 și pana la 48 RON. Spre exemplu o husa personalizata Samsung J5 2017 costa doar 22.99 lei, pret redus cu peste 50%.

Pe site-ul roty.ro bineînțeles că o să găsiți și alte accesorii necesare telefonului dumneavoastră dar și produse care să văd protejeze telefonul precum folii de sticlă, încărcătoare de telefon atât auto cât și incarcatoare de casă, cabluri de date, suporți auto de telefon și altele pe care vă lăsăm pe dumneavoastră să le descoperiți.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o husa personalizata sau sa vezi detalii despre una din husele de telefon personalizate puteți accesa site-ul roty.ro făcând clic aici.

DATE DE CONTACT

Nume: Aurelian Rotaru
Functie: General Manager
Email: contact@roty.ro
Telefon: 0728601111
Website: https://www.roty.ro/
Cuvinte cheie: huse telefon, husa personalizata samsung J5 2017, huse personalizate,

Alte Articole de 457 :