Cum sa avem grija de armele Airsoft

intretinere-arme-airsoft

Curatarea pistoalelor Airsoft

Cand va curatati pistolul airsoft, nu folositi niciodata solventi puternici, detergenti puternici sau lubrifianti petrolieri. Trebuie doar sa folositi o carpa moale si umeda. Utilizati carpa pentru a curata exteriorul si pulverizati sprayul de silicon pentru a curata interiorul cilindrului. Sprayul de silicon trebuie sa fie 100% silicon. Daca doriti sa efectuati lucrari de intretinere in interiorul mecanismelor cutiei de viteze a armei airsoft, este recomandat ca acestea sa fie efectuate de catre un profesionist. Nu inmuiati niciodata pistolul airsoft in lubrifianti – in special apa. Armele electrice Airsoft si pistoalele Airsoft au nevoie doar de curatare minima. Cilindrul este cea mai importanta parte a pistolului airsoft si trebuie curatat in mod regulat.

Munitie Airsoft – ce ar trebui sa folositi?

Utilizati numai o marca de inalta calitate a munitiei. Calitatea slaba provoaca deteriorarea armei dvs. airsoft si a cilindrului. Daunele sunt cauzate de faptul ca BB-urile sunt prost fabricate. Puteti gasi munitie de calitate in Magazin Airsoft.

Pistoalele de inalta calitate pentru airsoft sunt proiectate sa utilizeze BB cu greutati de 0,20 grame. Orice BB care este mai usor de 0,20 grame, cel mai probabil se va bloca si se va rupe.
Nu reutilizati niciodata BB-urile. Reutilizarea BB-urilor poate provoca o rupere sau un blocaj in pistolul dvs. airsoft.

Incarcarea rezervelor

Cititi intotdeauna manualul de utilizare despre cum sa incarcati rezervele.
BB-urile trebuie sa fie curate si noi. Bilele deformate sau murdare pot provoca blocarea mecanismelor si a incarcatoarelor. Tineti murdaria si resturile departe de incarcatoare si bile.
Lubrifiati frecvent toate rezervele dvs. prin pulverizarea unor cantitati mici de lubrifiant siliconic 100% in interiorul rezervei. Lubrifiantul cu silicon este o metoda excelenta pentru intretinerea pistolului airsoft si pentru mentinerea vasului lubrifiat astfel incat bilele sa atinga viteza maxima si sa mentina precizia. Uleiul de silicon este, de asemenea, excelent pentru pistoalele cu gaz si garniturile de cauciuc ale rezervelor.

Rezervele Hicap (de inalta capacitate) sunt complexe. 50 de bile trebuie sa fie introduse in rezerva pentru ca aceasta sa poata fi folosita corespunzator. 20 de bile sunt intotdeauna lasate in rezerva.
O rezerva incarcata la capacitate maxima, in mod obisnuit, impusca intre 50% -75% din capacitatea ei inainte de reincarcare.

Ce trebuie sa faceti daca o bila este blocata

Daca un BB se blocheaza in pistolul dvs. airsoft, opriti imediat focul. Daca trageti in continuare, este posibil sa stricati pistolul.

Luati tija de curatare si folositi capatul opus. Varful tijei de curatare are un unghi care este inclinat. Introduceti capatul opus al tijei de curatare in interiorul cilindrului.
Intoarceti pistolul airsoft cu capul in jos, si fortati bila spre incarcator. Testati focul pistolului airsoft, odata ce BB-urile au fost scoase din cilindru.

Baterii

Bateriile furnizate sunt de o performanta adecvata; cu toate acestea veti obtine performante mult mai bune si o viata mai lunga daca le incarcati in mod corespunzator.
Pentru a calcula timpul de incarcare, utilizati urmatoarea formula: Capacitatea bateriei (mah) impartita la iesirea incarcatorului (mah) inmultita cu 1,4 pentru a oferi timp de incarcare in ore. De exemplu: 1100/250 X 1,4 = 6,16 ore

Cu toate ca armele sunt foarte importante, nu trebuie sa uitam ca trebuie sa avem grija si de restul echipamentului, cum ar fi: vesta, bocanci militari sau incarcatoarele de rezerva.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...

sfaturi-redactare-cv

5 sfaturi de redactare a CV-ului

In aceasta era digitala, regulile pentru redactarea CV-ului s-au schimbat. Desi multe despre CV pot parea la fel, exista lucruri pe care tu, in cautarea unui loc de munca, trebuie...