Cum sa decizi ce porti, in functie de culoarea pantofilor?

Stilului masculin nu i se acorda aceeasi atentie care i se acorda stilului feminin . Cu toate astea, exista multi barbati care tin cont de fiecare detaliu al garderobei lor si carora niste sfaturi despre ceea ce poarta pot le pot fi extrem de bine venite.

Unul dintre aspectele cele mai importante atunci cand vorbim despre imbracaminte si incaltaminte este culoarea.

Cum sa te imbraci, in functie de culoarea incaltamintei?

  • Incaltaminte maro. Este o incaltaminte neutra care poate fi purtata atat la un outfit formal, cat si la un outfit non formal. Este, fara doar si poate, o culoare care trebuie sa fie prezenta in absolut orice dulap de barbati, deoarece se potriveste la orice. De regula, incaltamintea maro poate sa fie purtata fara probleme in anotimpurile calde.
  • Incaltamintea neagra. Este o alta culoare care nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau de incaltaminte. De regula, se foloseste doar la imbracaminte formala, fiind combinata cu culori inchise la culoare sau culori extrem de puternice. Cu toate astea, poti folosi incaltamintea neagra si la imbracaminte mai putin formala, atata vreme cat este realizata pentru asta.
  • Este o culoare moderna, care este prezenta la din ce in ce mai multe perechi de incaltaminte pentru barbati. Este o culoare jucausa, care se potriveste de minune cu culori precum gri sau negru, dar si cu alte combinatii, cum ar fi verdele sau galben. Este o culoare perfecta pentru imbracamintea casual, de vara.
  • Este o culoare destinata verii. Este destul de pretentioasa, asadar, este bine sa eviti albul daca nu stii cu exactitate cu ce sa il porti. Daca totusi optezi pentru aceasta varianta de incaltaminte, incearca sa o porti cu culori complementare.
  • Culori vii. Rosu aprins, albastru aprins, violet, galben si alte culori care atrag atentia, toate pot fi purtate cu culori neutre si sunt ideale pentru vara sau pentru primavara. Trebuie sa ai in garderoba si astfel de culori, deoarece in felul acesta ai mult mai multe posibilitati si poti gasi intotdeauna outfitul perfect pentru iesit in oras, pentru mers la intalniri sau chiar si pentru evenimente cu adevarat speciale.

 

DATE DE CONTACT

Nume: Cristian Hircu
Functie: Seo specialist
Email: cristian@seo-factory.ro
Telefon: 0748999238
Website: https://stillo-ro.com
Cuvinte cheie: pantofi barbati, incaltaminte barbati, incaltaminte piele barbati, pantofi piele naturala, pantofi piele barbati

Alte Articole de 397 :