Cum sa iti administrezi biroul de traduceri in 2021?

Am decis sa realizam acest articol deoarece a fost un an dificil pentru toti agentii economici din toata tara. Cu toate ca fiecare a supravietuit in acest an cum a putut cel mai bine si… Daca au fost facute anumite greseli, am putea cel putin pentru anul 2021 sa ne incercam sa administram cat mai bine afacerea.

Pentru ca sunt modele de business ce se administreaza diferit, am decis sa ne rezumam la ceea ce cunoastem, si anume: Cum ar trebui sa fie administrat un birou de traduceri in anul 2021 si la ce ar trebui sa ne asteptam in viitorul apropiat?

Cum trebuie administrat un birou de traduceri in anul 2021?

Trebuie sa intelegem ca fiecare business in parte a trecut anul trecut printr-un anumit impas. Ceea ce conteaza, este ca am obtinut o anumita experienta si ca pe baza ei vom stii ce trebuie facut. Iar daca se intample sa facem anumite greseli in cariera antreprenoriala,… Este important sa incercam sa invatam din trecut.

Dar, sa nu mai pierdem timpul cu discursurile motivationale si sa intram in subiectul articolului.

Pentru anul 2021 promovarea unui birou de traduceri va fi mai importanta ca oricand

In 2020 toata lumea a renuntat la promovare. Anul trecut, companiile de traduceri au pus promovarea online pe ultimul loc. Daca in anul 2019 bugetul alocat promovarii, din partea birourilor de traduceri era de 6 milioane de euro,… In anul 2020, nu s-au folosit nici 25% din aceasta suma.

Pentru anul 2021, toate birourile de traduceri vor trebui sa faca investitii serioase in promovare. Indiferent ca vorbim de Google Ads, Facebook Ads, Instagram sau Seo, ce putem sa va spunem cu adevarat este ca: Trebuie bagati bani seriosi in promovare!

Cum va ajuta promovarea un birou de traduceri in anul 2021, atunci cand clientul nu are nevoie de astfel de servicii?

In primul rand, serviciile de traducere vor fi esentiale oricand. Dar, sa spunem ca ca se diminueaza lipsa cerintelor pentru acest domeniu de activitate. Trebuie inteles ca daca vrei sa rezisti pe piata economica din Romania, va trebui sa accepti ideea de competitie. Chiar daca suna fara scrupule: Falimentul unei agentii de traduceri va reprezenta mai departe succesul tau! Daca iti vei promova agentia de traduceri prin toate mijloacele posibile,… Vei avea posibilitatea de a fi cu mult in fata acelei companii, care nu se va promova deloc.

Mai mult de atat, situatia din anul 2021 se va asemana foarte mult cu piata din anul 2012. Atunci, tot ceea ce era cel mai important, era sa rezisti pe piata. Ganditi-va ca in anul 2021 se va aplica ( din pacate ) acelasi exemplu. Deci, pentru a rezista pe piata va trebui ca oamenii care cauta servicii de traduceri sa va gaseasca printre primii.

Pentru anul 2021 nu trebuie sa coborati preturile in traduceri

Este unul dintre cele mai importante elemente, de care va trebui sa tineti cont daca manageriati un birou de traduceri. Aceeasi greseala s-a produs in anul 2012 cu foarte multe domenii de activitate. In acel an preturile pentru anumite servicii au scazut atat de mult, incat au inceput sa nu mai renteze. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca multe domenii de activitate s-au distrus in acest fel!

In anul 2021 tarifele pentru traduceri vor trebuie sa isi pastreze nivelul ca si pana acum. Nu vor trebui sa scada si nu vor trebui sa creasca. Ele vor trebui sa ramana intacte, indiferent de situatie.

Ramanand intacte, mai departe dumneavoastra, care detineti un birou de traduceri nu veti fi nevoit sa faceti rabat la calitate. Desigur, probabil va ganditi: Nu o sa fac rabat la calitate, pentru ca voi scade foarte putin din pretul traducerii. Haideti sa intelegem un lucru, pentru ca totul se petrece in lant. Dumneavoastra veti reduce pretul cu 5 la suta. Biroul de traduceri X, a observat ca dumneavoastra ati redus tariful si va reduce si el pretul cu inca 5%. Acest proces continua la infinit, pana in momentul in care o agentie de traduceri va ajunge sa munceasca pe gratis.

Un domeniu de activitate poate ajunge destul de repede sa nu mai renteze. Daca se va incepe lantul de scadere a pretului la inceputul lunii ianuarie 2021,… Pana la sfarsitul anului mai mult de 60% din agentiile de traduceri vor falimenta in totalitate.

Cam acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va dorim sa fiti cat de precauti posibil!

DATE DE CONTACT

Nume: George Ionescu
Functie: administrator
Email: aquality.traduceri@gmail.com
Telefon: 0737605072
Website: https://www.aqualitytranslation.ro/
Cuvinte cheie: birou traduceri, agentie de traduceri, birou de traduceri bucuresti, administrare traduceri 2021

Alte Articole de 1101 :