Cum sa iti decorezi locuinta?

La un moment dat simtim nevoia sa redecoram locuinta si cautam cele mai in voga idei de design interior. Primul lucru care ne vine in minte cand ne gandim la desing interior este mobila, insa sunt si alte modalitati prin care puteti face locuinta sa arate uimitor.

Structurile din sticla sunt printre cele mai interesante metode prin care sa va decorati casa. Acestea pot fi montate in orice incapere si veti crea un design excelent.

V-ati gandit la compartimentarea cu sticla?

Aceasta este o modalitate uimitoare de a va desparti incaperile. Spre exemplu, foarte multe locuinte nu au un perete intre bucatarie si camera de zi, acest lucru nu este intocmai potrivit deoarece mirosurile emanate cand gatiti se vor imprastia si intra in mobila. Pentru a evita acest lucru ar fi ideal sa despartiti cele doua camere, insa de multe ori, ori nu exista sufficient spatiu pentru un perete, ori ridicarea acestuia este mult mai costisitoare.

Puteti opta pentru sticla in a desparti cele doua incaperi. Aceasta este ideala deoarece va crea impresia de spatiu deschis, iar lumina va patrunde foarte usor in ambele incaperi. Putit opta pentru usi din sticla batanta sau glisanta.

Faptul ca aceste structuri se realizeaza pe comanda constituie un avantaj deoarece pot fi personalizate dupa bunul plac al clientului. Locuinta dumenavoastra va parea mult mai aerisita si mult mai moderna.

De asemenea, compartimentarea cu sticla este o idee exceptionala si pentru birouri. Puteti desparti birourile, dar sa pastrati impresia de spatiu deschis, mare.

Cum sa iti decorezi bucataria?

Pe langa faptul ca puteti inlocui usile din lemn cu cele din sticla sau sa despartiti bucataria de alta camera prin pereti din sticla, daca doriti sa adaugati ceva nou design-ului, sticla colorata sau sticla printata sunt o idee exceptionala.

Cu ajutorul acestora va puteti proteja si peretele, deoarce se amplaseaza pe aceasta. Peretii din bucatarie se murdaresc foarte repede, mai ales cei de deasupra blatului dulapului pe care gatiti sau cei din jurul aragazului. Puteti renunta la vopsitul des al acestora prin palcarea cu sticla.

Datorita faptului ca poate fi colorata sau printata, aceasta va arata uimitor, dumneavoastra putand opta pentru o diversitate de modele, poze si culori prin care sa decorate dupa bunul plac bucataria.

Aceasta va avea un desing uimitor, modern prin care sa trageti privirile musafirilor si prin care sa va puteti bucura de timpul petrecut in aceasta. Fiind din sticla, se poate curata foarte usor cu o carpa si solutie de geamuri.

Ce poti adauga in locuinta pentru a parea mai spatioasa?

Compartimentarea cu sticla sau utilizarea usilor din sticla sunt o idee exceptionala prin care sa creati impresia de incapere spatioasa. Insa, daca nu doriti sa optati pentru acestea, mai exista o solutie prin care sa va mariti spatiul in locuinta.

Oglinzile creaza impresia de incapere spatioasa si sunt bine venite in orice camera. Aceastea  vin intr-o varietate de forme, astfel incat dumneavoastra sa decorati locuinta intr-un mod nou si uimitor.

Un model uimitor si inovator de oglinda este cea romb. Aceasta poate fi ampalsata pe perete si este o alegere plina de rafinament si de stil. Amplasarea acestora se realizeaza suib forma unui puzzle, bucata cu bucuta si sunt o idee exceptionala atat pentru amenajarea locuintei cat si pentru decorarea salilor de spectacol sau al ballroom-urilor.

Sticla este in trend in prezent si este cea mai uimitoare metoda pentru design interior. Aceasta se intretine foarte usor si este rezistenta. Un alta avantaj oferit de structurile din sticla consta in faptul ca nu ocupa mult spatiu si creeaza impresie de incapere aerisita si spatioasa.

Sticla este uimitoare, mai ales datorita faptului ca permita o patrundere a luminii mult mai mare. Datorita tehnologiei de astazi, aceasta poate fi personalizata dupa preferintele clientilor. Alege cea mai moderna idee de design interior si compartimenteaza-ti casa cu sticla, sau adauga structuri de sticla in orice camera din locuinta doresti, la birou sau intr-o sala de evenimente.

 

Alte Articole de 571 :