Cum sa promovezi un sejur turistic intr-o destinatie minunata cu ajutorul unor flyere?

e-flyere

Vara este un sezon de referinta in ceea ce priveste perioada concediilor. Dupa un an de munca extrem de istovitoare, fiecare dintre noi, indiferent ca am fi manageri, angajati, specialisti IT sau profesori ne dorim si chiar asteptam, cu sufletul la gura, apropierea unei binemeritate vacante.

Agentiile de turism de la care alegem sejurul sau circuitul ne dorim sa ofere toate serviciile care sa asigure o calitate exceptionala a sejurului si sa convinga turistii sa revina la destinatia cu pricina.

Iar de aici incolo intram intr-un taram de basm al publicitatii, in care anumite flyere sau pliante ieftine detin mingea in terenul lor. De ce zicem acest lucru? Pentru ca, indubitabil, cu ajutorul unor flyere ieftine, vor putea regasi, in doar cateva secunde, informatiile de referinta cu privire la destinatia aleasa, modalitatea de transport, pret, serviciile incluse, dar si cateva detalii de baza despre agentia tur-operatoare.

Flyere: de la creatie la faptul implinit

Desigur, intentionam la traseul pe care il parcurg acele flyere ieftine pe care le tiparim si le distribuim sa produca efect imediat. Asta insemna sa tinteasca direct publicul vizat si sa aiba o rata de conversie cat mai mare.

Iata care este, deci, calea cea mai accesibila catre succes…

Plaseaza cu atentie comanda!

Flyere ieftine se gasesc la tot pasul. Dar unele care sa atraga cu adevarat, mai ales daca esti un jucator nou intr-un domeniu atat de tumultos precum cel al turismului, se gasesc foarte greu. Statisticile au demonstat ca 80-85% dintre flyere sunt aruncate de catre trecatori, pe motiv ca nu prezinta interes! Interesul izvoraste, insa, si din maniera si daruirea cu care sunt create, din design, informatii, structurarea acestora, cat si tipul de finisaj care sa te tina cu ochii strict pe text.

Profesionistii in arta tipografica iti vor vinde cele mai tari ponturi in materie de flyere ieftine. Caci ieftin nu inseamna, intotdeauna, un lucru de o calitate indoielnica. Asa ca, mare atentie in mainile carei tipografii incredintezi comanda flyerelor care vor promova ofertele de sejururi ale agentiei pe care o detii.

Strict la tinta!

Vara trece cu o viteza ametitoare, iar in turism, competetia este acerba. Asa ca nu este loc de compromisuri! Alege calitate, dar si tirajele mari, pentru a optimiza costurile. Tehnologia moderna a tiparului offset scoate flyere ieftine calitative chiar si la 100.000 de exemplare, la costuri care te-ar putea lua prin surpinde.

Nu ezita sa le oferi explicatii oamenilor pentru a-i convinge!

Persuasiunea, sau arta de a convinge, este considerata tehnica de aur capabila sa fidelizeze clientela si sa o convinga sa aleaga sejurul oferit de agentia ta. Asadar, poti, ca o solutie salvatoare, sortita victoriei, sa instruiesti oamenii care se ocupa cu distributia de flyere sa ofere informatii aditionale trecatorilor, si, in plus sa le explice beneficiile serviciilor oferite.

Alaturi de persuasiune, comunicarea joaca, desigur, un rol marcant in reusita informarii publicului interesat.

Distribuie flyere facute cu cap!

Turismul este un domeniu care atrage foarte multa lume. Anual, milioane de turisti calatoresc, pe timp de vara, catre destinatii autohtone, din Europa sau din afara acesteia. Grecia, Turcia, Spania sau Malta sunt cateva dintre tintele vizate de catre turistii romani si nu numai. Alegerea zonei de distributie a flyerelor inlesneste calea catre informare si comunicare cu turistul. Zonele centrale, mall-urile sunt pline de agentii de turism! Asa ca, pozitionarea in aceste areale de maxim interes te poate transforma intr-un vanzator de lux in domeniul turismului, iar tu, antreprenorule, vei rasufla usurat ca roadele muncii tale au iesit, in sfarsit, la suprafata.

Distributia de flyere este utila in orice sector de activitate, dar mai cu seama la inceput de sezon estival, cand iti propui sa convingi cat mai multi turisti sa meaga in destinatiile de vacanta oferite de agentia ta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Un studiu realizat de American Dental Association arată că în era post-pandemică, numărul pacienților care vor suferi de dental anxiety – sau odontofobie – va fi în creștere; odată cu...
Tradițional din Asia de Est, conceptul ”Shakkei” face referire la încorporarea spațiului exterior în amenajările interioare – de la aducerea naturii în casă prin fitodesign și până la valorificarea peisajului...
Deja în zorii sezonului cald, mintea ne fuge către după-amiezile leneșe petrecute în hamac sau pe plajă, citind cartea preferată și savurând un desert pe măsură. Pandemia ne-a făcut să...
Pandemia cu Covid-19 a modificat nu doar felul în care socializăm și lucrăm, ci și felul în care ne raportăm la casele noastre. Devenite acum birou, restaurant și școală în...
După ce ți-ai cumpărat o mașină trebuie să faci o serie de lucruri legale și tehnice pentru a putea circula cu ea. Dacă ți-ai cumpărat o mașină second-hand, cum fac...