Cum schimba masuta de cafea decorul unei camere

Tabieturile sunt acele momente placute din zi, in care ne relaxam, uitam pentru o vreme de probleme si ne rasfatam putin. Fie cu o cafea, fie cu un pahar cu vin, fie citind cateva pagini dintr-o carte. Elementul de decor prezent mai tot timpul atunci cand vine vorba de tabieturi este masuta de cafea. Denumirea este generica, avand in vedere ca o astfel de masuta nu se foloseste doar pentru a avea unde sa punem ceasca de cafea. In prezent are multiple roluri si functionalitati, dar cu greu ne putem imagina un living sau un colt de balcon fara o masuta de cafea.

O asociem cu momentele de relaxare, dar poate avea si un rol mult mai practic, de support pentru laptop, atunci cand avem ceva de lucrat. Multitudinea de functionalitati o face indispensabila intr-o locuinta si este important sa alegem masuta de cafea in functie de necesitatile pe care le avem.

Ce masuta de cafea iti alegi

Masuta de cafea este prezenta intr-un numar infinit de forme, dimensiuni, culori, materiale si poate avea numeroase functii. SoHo Design iti propune o gama variata de modele de masute de cafea. Modelul Madonna, are structura din metal si un blat din PAL, cu un design simplu, dar versatil, care iti permite sa o integrezi in orice loc al casei. Intr-o combinatie de lemn si metal, masuta Denise, se potriveste unui stil mai clasic, blatul avand un rol multifunctional, atat de suport pentru recipiente, dar si de spatiu pentru reviste si ziare. Pentru cei care prefera stilul conservator, masa de cafea din lemn de plop si MDF Pesaro, confera rafinament, bun gust si siguranta, avand o structura solida.

Versatilitatea seturilor de masute de cafea este preferata de multi, pentru ca poti folosi piesele de diverse marimi si inaltimi pentru mai multe scopuri si in mai multe locuri din locuinta. Unele dintre ele sunt construite din materiale care pot fi utilizate si in aer liber, dr si in interior.

Indiferent de modelul preferat, o masuta de cafea este un element nelipsit dintr-o locuinta, o pata de culoare si stil, care te va ajuta sa te bucuri de momentele relaxante.

 

 

DATE DE CONTACT

Nume: razvan
Functie: director
Email: razvan.tamasanu@Dancovision.ro
Telefon: 0724862224
Website: https://sohodesign.ro
Cuvinte cheie: masuta cafea

Alte Articole de 1080 :