Cum se poate imbunatatii serviciul de inchirieri masini din Alba Iulia?

Piata de inchirieri masini din Alba Iulia este destul de instabila, iar acest fapt este din cauza mai multor factori interni. In acest moment sunt companii de inchirieri masini, care par sa fie interesate doar de profit. Nu zicem ca este un lucru rau intentionat. Este normal ca fiecare firma sa aiba ca scop principal, maximizarea profitului. Totusi, este ideal ca pe langa profit, clientul sa primeasca atentia cuvenita.

Domeniul de rent a car din Alba Iulia trebuie sa se ridice la nivelul marilor orase din tara. De asemeni, companiile de inchirieri masini din acest oras, trebuie sa aduca cu aceasta ocazie:

  • Servicii de rent imbunatatite
  • Posibilitatea clientului de a alege dintr-o varietate de optiuni

La ce ne referim mai exact si cum va putea fi imbunatatit serviciul de inchirieri masini din Alba Iulia, veti vedea mai departe citind randurile urmatoare…

Cum se va putea imbunatatii serviciul de inchirieri auto din Alba Iulia?

De ceva timp, a fost introdus pe piata din Romania, serviciul de inchirieri auto fara garantie. Acest procedeu exista in marile orase din anul 2018. A fost construita pentru clientii din domeniul de inchirieri masini si pentru a fluidiza procedeul de rent. Clientii ce au apelat la aceasta optiune, par sa fi imbratisat imediat aceasta alegere.

Cum va ajuta eliminarea garantiei auto in domeniul de inchirieri auto in orasul Alba Iulia?

Clientii sunt obligati sa aleaga din ceea ce primesc. In orasul Alba Iulia cele 20 de companii, care coexista in acest moment pe aceasta piata,… Ofera toate aceleasi servicii.

Cu toate ca garantia auto incepe sa fie eliminata din procesul din inchiriere auto,… Micile orase din Romania par sa o pastreze si sa o aplice cu strictete.

Imaginati-va ca sunteti turist, ati ajuns in judetul Alba si doriti sa inchiriati o masina. Daca doriti sa faceti acest lucru, nu se va putea fara sa se blocheze aceasta garantie. Ea va reprezenta o suma fixa ce se va bloca pe cardul de credit. Deci, daca doriti sa inchiriati o masina in orasul Alba Iulia, nu se va putea sa faceti acest lucru, decat daca aveti aceasta suma disponibila. Si, credeti-ne ca nu este deloc mica. Garantia auto in sistemul de inchirieri masini reprezinta intre 5 si 10 la suta din valoarea acesteia.

Deci, daca valoarea masinii se ridica la 20000 de euro, atunci garantia poate ajunge la 2000 de euro. Este cam mult pentru o simpla inchiriere, nu credeti!

Foarte multi clienti ce apeleaza la aceste servicii nu dispun de suma respectiva. Mai mult de atat, ingreuneaza extrem de mult intregul proces de rent a car.

De ce trebuie sa renuntam la garantia auto in serviciul de rent a car din Alba Iulia?

Alba Iulia s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani. Atat infrastructura, cat si micile firme ce se afla in zona Horeca se orienteaza din in ce mai mult catre client. Mai mult de atat, numarul turistilor din acest oras au crescut exponential.

La sfarsitul anului 2019, numarul de turisti ce au fost in acest oras era de 3 ori mai mare fata de numarul de locuitori.

Deci, dupa cum putem vedea: potential exista pentru acest oras! Acum trebuie ca toate companiile ce practica acest serviciu sa se adapteze la cerintele clientului. Daca va fi implementat sistemul de inchirieri masini fara garantie in orasul Alba Iulia, firmele din acest domeniu vor avea o mare surpriza. Mai multi clienti vor avea incredere sa apeleze la serviciile de inchirieri auto. Domeniul se va simplifica extrem de mult si nu vor mai fi foarte multi bani blocati pe garantii sau in alte tampenii.

Totul va functiona extrem de simplu! Clientul va solicita inchirierea unei masini, iar mai departe compania de rent a car va executa serviciul. Fara complicatii in plus si fara alte formalitati, care pot ingreuna acest procedeu.

Cam acesta a fost articolul nostru referitor la eficientizarea sistemului de rent a car in orasul Alba Iulia. Am vazut impreuna de ce trebuie implementat serviciul de inchirieri fara garantie si in ce fel ar putea ajuta clientul. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului si va dorim drum intins!

DATE DE CONTACT

Nume: Serdin Liviu
Functie: Fondator
Email: rent.4u.ro@gmail.com
Telefon: 0741271233
Website: https://rent-4u.ro/
Cuvinte cheie: inchirieri masini alba iulia, inchirieri auto fara garantie alba iulia, rent a car fara garantie alba iulia, masini de inchiriat alba iulia

Alte Articole de 1101 :