Cum se spala corect aceste lenjerii de pat bumbac satinat?

Puteti spala si schimba lenjeriile de pat bumbac satinat in mod regulat – sau cel putin semi-regulat – dar cand a fost ultima data cand v-ati spalat patura? (Nu va fbaceti griji, nu vom judeca.) Patura sau plapuma dvs. pot adaposti alergeni, cum ar fi acarienii care pot strica somnul bun, asa ca este important sa il curatati de doua-trei ori pe an sau mai des daca aveti alergii.

Insa, in cazul in care nu stiati, aceste lenjerii de pat bumbac satinat resping mult mai bine acarienii

Din fericire, spalarea unei comode este aproape la fel de usoara ca o incarcatura obisnuita de rufe. Cititi mai departe pentru a afla cum sa spalati corect, astfel incat sa va puteti urca intr-un pat confortabil – si curat.

  • Cititi eticheta – Inainte de a arunca in masina de spalat aceste lenjerii de pat bumbac satinat , verificati eticheta de ingrijire pentru a vedea instructiunile producatorului cu privire la modul de spalare a unui asternut. Unele materiale, cum ar fi lana sau matasea, pot fi deteriorate sau micsorate in masina de spalat, asa ca daca eticheta spune „Material greu de ingrijit”, cel mai bine este sa-i lasati pe profesionisti sa se ocupe de lucruri. Daca eticheta va ofera posibilitatea de spalare la masina, asigurati-va ca urmati instructiuni specifice, cum ar fi utilizarea apei reci sau a spalarii mainilor.
  • Indepartati eventualele pete – Inainte de spalare, tratati eventualele pete. Indepartati umplutura departe de zona patata si tratati cu un produs de curatare, cum ar fi un diluat sau un amestec de bicarbonat de sodiu si apa. De asemenea, veti dori sa verificati cusaturile rupte sau firele desfacute si sa le reparati pentru a preveni deteriorarea suplimentara a masinii de spalat si a uscatorului.
  • Folositi masina potrivita – Asigurati-va ca confortul dumneavoastra se potriveste in masina de spalat cu spatiu de rezervat. Daca aceste lenjerii de pat bumbac satinat nu dispun de suficient spatiu, umplerea poate deveni comprimata si este posibil ca asernutul sa nu fie complet curat. In cazul unei forme potrivite, optati pentru o masina de spalat comerciala mare la spalarea locala.
  • Alegeti detergentul si setarile – Folositi un detergent usor sau natural, urmand instructiunile de pe sticla. Selectati ciclul bland sau delicat si adaugati o clatire suplimentara, daca este posibil. Eticheta de pe lenjeria dumneavoastra poate recomanda setarea temperaturii. Apa calda va proteja culorile si tesaturile, in timp ce apa calda va ucide acarienii de praf daca nu intentionati sa o lasati la uscat.

lenjerii de pat bumbac satinat

DATE DE CONTACT

Nume: Patone
Functie: Patone
Email: office@patone.ro
Telefon: 0726513956
Website: https://www.patone.ro/
Cuvinte cheie: lenjerii de pat bumbac satinat, lenjerii de bumbac satinat, lenjerii din bumbac satinat

Alte Articole de 810 :