Cum te scapă un program de calcul al salariilor (soft payroll) de sarcinile repetitive?

Sarcinile repetitive sunt obositoare și consumatoare de timp. În această eră atât de tehnologizată este păcat să rămâi blocat în sarcini manuale repetitive, cu atât mai mult dacă ne referim la un volum atât de mare de sarcini ca în cazul departamentului payroll. De ce să nu lași pe seama unui program calcul salarii automatizarea lor? Iată ce beneficii îți aduce:

  • Managementul procesului de salarizare

Procedura de salarizare este foarte complexă, implică atenție la detalii și cunoștințe din domenii diverse. Un program calcul salarii este foarte ușor de gestionat. Colectezi datele contractuale ale angajaților direct în sistem, iar programul efectuează calculele în mod automat. Sarcina specialistului payroll este să asigure că datele din sistem sunt corecte și corespund realității.

  • Managementul documentelor și rapoartelor

Un software payroll nu doar că te ajută să calculezi salarii, concedii, indemnizații, prime și bonusuri, ci te și ajută să ai o evidență clară asupra acțiunilor din procesul de salarizare. De aceea poate genera documentele necesare: contracte de muncă, decizie de încetare contracte de muncă, state de plată, rapoarte interne și externe (pentru instituțiile statului și chiar INS), documente care dovedesc plățile efectuate, note contabile, fișe de pontaj, adeverințe standard de salariat pentru diferite nevoi (adeverință de venit, adeverință pentru medic, adeverință pentru creștere și îngrijire copil, adeverință pentru șomaj sau stagiu de cotizare, etc), declarația D112. Scapi de grija completării lor, deoarece prin doar câteva click-uri se pot genera automat din softul de salarizare.

  • Managementul organizațional

Când lucrezi cu un volum mare de contracte, cu un număr mare de angajați, gestionarea documentelor este destul de solicitantă. Programul de salarii oferă și această funcționalitate. Îți oferă o imagine de ansamblu asupra datelor angajaților, iar procesul administrativ este mai ușor. De asemenea, te ajută să păstrezi o evidență clară asupra absențelor angajaților, a învoirilor și a concediilor, atât cele de odihnă, cât și asupra celor medicale sau fără plată. Practic vezi în sistem statusul fiecărui angajat.

Program calcul salarii – automatizează sarcinile cu dp-Payroll

Desigur că funcționalitățile diferă de la un soft la altul, fiecare este construit într-o manieră proprie și răspunde la diferite nevoi. Un exemplu de program calcul salarii versatil este dp-Payroll furnizat de UCMS by AROBS. Aplicația deține 19 module și se poate configura pe orice tip de afacere, din orice tip de industrie. De la funcții primare de calcul salarial, până la funcții complexe de corectare și refacere a calculelor greșite, dp-Payroll te scapă de sarcinile repetitive. Cere mai multe detalii despre aplicație la office@ucms.ro ori la telefon: 0720 534 424.

DATE DE CONTACT

Nume: Teodora Lipciuc
Functie: junior copywriter
Email: teodora.lipciuc@ucms.ro
Telefon: 0755089370
Website: https://truehr.ro/
Cuvinte cheie: payroll, soft salarii, program de salarizare

Alte Articole de 1179 :