Curs Methods Design Concept (MDC): Creșterea productivității

Sesiunea de curs Methods Design Concept (MDC): Creșterea productivității pentru îmbunătățirea profitabilității este concepută special pentru a arăta top-managerilor, profesioniștilor în inginerie industrială, profesioniștilor în îmbunătățiri și practicienilor cum să transforme procesele continuu și profitabil.

Provocările companiilor

Cât de mult se poate îmbunătăți productivitatea și cum se poate face asta fără investiții?
Cum se integrează oamenii, materialele, echipamentele și utilitățile într-un tot unitar?
Cum se identifică și se utilizează o metodă de muncă eficace la nivelul shop floor?

Ce este Methods Design Concept (MDC)

Methods Design Concept (MDC) este metodologia japoneză inovativă de reproiectare a proceselor de producție, cu sprijinul deplin al științei ingineriei industriale, pentru a crește profitabilitatea prin productivitate și reducerea costurilor. Scopul MDC este de a arăta cât de mult și cum se poate îmbunătăți productivitatea și de a arata această îmbunătățire la nivel de alocare de personal, de optimizare a fluxurilor și liniilor și de profitabilitate.

MDC a fost dezvoltat de către  Dr. Shigeyasu Sakamoto – Partener Exegens® și este aplicat cu succes în Japonia și în alte țări din toată lumea, în industrii diferite.

Scopurile de bază ale Methods Design Concept (MDC):

  • Creșterea capacității echipamentelor/ liniilor în procesul bottleneck
  • Reducerea lead time
  • Conținuturile designului de produs: reproiectare pentru o asamblare ușoară
  • Reducerea timpului de changeover/ set-up
  • Sincronizarea bottleneck la takt time
  • Reducerea WIP și a stocurilor de materiale
  • Reducerea personalului în zona shop floor.

Cine va susține cursul:

Sesiunea de curs Methods Design Concept (MDC): Creșterea productivității  pentru îmbunătățirea profitabilității va fi susținută de Dr. Alin Posteucă. Programul de training a fost conceput cu îndrumarea directă a Dr. Shigeyasu Sakamoto, care a elaborat și a publicat conceptul.

Cursul este unic și inovativ pentru că metodologia MDC depășește abordările actuale pentru îmbunătățiri, fiind o abordare total diferită față de KAIZEN și/ sau simplificarea muncii.

Garanția MDC: Îmbunătățirea productivității cu mai mult de 200% fără investiții, cu o abordare creativă/ inovativă.

DATE DE CONTACT

Nume: Elena Burca
Functie: Training Manager
Email: training@exegens.com
Telefon: 0743048696
Website: https://exegens.com/
Cuvinte cheie: productivitate, profitabilitate, creșterea productivității, creșterea profitabilității, inginerie industrială, reducerea costurilor

Alte Articole de 773 :

Reducerea continuă a costurilor

Cea mai bună abordare pentru reducerea continuă a costurilor cu scopul de a îmbunătăți vizibil rezultatele afacerilor (preț competitiv, volume și profit).

Curs Controlling si reducerea costurilor

Sesiunea se curs Controlling și reducerea costurilor vă prezintă cum să abordați problemele legate de costuri și bugete, precum și reducerea costurilor.