Daca nu ai ales polistiren expandat afla de ce trebuie sa o faci!

Izolarea termica este un pas extrem de important in finisarea oricarei constructii de locuit, intrucat asigura mentinerea constanta a temperaturilor in interiorul acesteia, indiferent de evenimentele meteorologice externe. Izolarea termica se poate face prin diferite modalitati, cu ajutorul un materiale special destinate acestui scop. Polistiren expandat este unul dintre aceste materiale, adesea utilizat pentru constructii noi sau pentru renovari, fiind in general aplicat pe exteriorul cladirilor. Atunci cand este utilizat in termoizolarea mansaredelor insa, este aplicat pe partea interioara a peretilor. Panourile de polistiren expandat pot avea grosimi ce variaza de la 1 la 20 cm, asigurand grade diferite de izolare.

Care sunt motivele pentru care ai alege polistiren expandat?

Cum a mai fost precizat, polistiren expandat are parte si de cativa competitori pe piata. Astfel ca poate te intrebi de ce ai alege si tu acest izolator in locul altora. Motivele sunt destul de variate si difera de la proiect la proiect.
Un prim motiv pentru care ai putea sa alegi si tu polistiren expandat se datoreaza faptului ca nu poate sa fie afectat cu a mare usurinta de catre factorii externi. Si dupa cum stiti, este mai de preferat sa alegi un material rezistent in pofida unuia mai ieftin.

O alta proprietate foarte interesanta acestui material este faptul ca va incetini transferul de vapori dintr-un imobil spre exterior.

Nu in ultimul rand, polisiterul expandat nu poate fi afectat cu usurinta de catre factorii externi, precum ciupercile, bacteriile sau mucegaiul. Este o proprietate importanta, caci in acest mod veti stii ca sanatatea dumneavoastra sau a familiei nu este afectata de catre depunerile de mucegai.

Ce proprietati au placile de polistiren expandat?

Adesea denumite si EPS, placile de polistiren expandat sunt niste produse durabile confectionate din bilute de plastic expandate si compresate. Principalul rol al acestui material nu este de a sprijini rezistenta ci de a inhiba transferul termic dintre 2 medii despartite de pereti. In principal, ceea ce ii face pe constructori sa aleaga aceasta varianta pentru termoizolare este pentru simplul fapt ca performantele in raport cu pretul sunt net superioare oricarei alte solutii.

De unde poti achizitiona acest material izolant?

Mesteru Manole iti pune la dispozitie polistiren expandat de cea mai buna calitate, iar raportul calitate-pret este unul excelent. In cazul in care intampini vreo problema in plasarea comezii, nu uita ca pe site-ul Mesterul Manole.ro exista si o linie de consiliere gratuita.
Cand vine vorba de proiectele tale de constructii trebuie sa investeti mereu in cele mai bune materiale. Cand iti alegi un material de constructii pentru proiectele tale, trebuie sa alegi intotdeauna acele materiale foarte rezistente.

DATE DE CONTACT

Nume: Mesteru Manole
Functie: Manager
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741238406
Website: https://mesterumanole.ro/
Cuvinte cheie: polistiren expandat

Alte Articole de 810 :