De ce ar trebui să alegem cărucioare funcționale și nu frumoase

image001

Aspectul este important din mai multe puncte de vedere. Este chiar adevărat că determină prima impresie și poate afecta, de asemenea, starea noastră actuală, înveselindu-ne și încântându-ne, de exemplu. Același lucru este valabil și pentru cărucioare . Dar merită să ne coste confortul și securitatea bebelușului?

Siguranța copiilor noștri este pe primul loc

Desigur că nu – când vine vorba de siguranța nou-născutului, nimic nu poate fi o prioritate mai mare.

Asigurați-vă că vă place un cărucior care are centuri de siguranță, așa-numitele curele pentru cel mic. Prezența unui astfel de sistem este absolut obligatorie, deoarece în primele 1-2 luni bebelușii au nevoie de cât mai multă stabilitate și confort posibil. Începând cu a treia lună încep să se miște mai mult și există riscul să cadă, iar cei mai mari merg deja – chiar dacă se pierd pe terenul de joacă, dacă te întorci o clipă. Pentru siguranță maximă, alegeți o centură în cinci puncte.

Dacă căruciorul are un acoperiș înclinat, asigurați-vă că nu există niciun spațiu între acesta și fundul căruciorului. Dacă există o gaură chiar și de 15 cm când poziționați vehiculul pe 2 roți, astfel încât să puteți urca trepte, de exemplu, bebelușul poate cădea prin ea.

Comoditatea este cheia

Căruciorul ar trebui să fie confortabil pentru cel mic, dar și pentru voi ca părinți. La urma urmei, voi sunteți cei care îl veți gestiona în fiecare zi mult timp. Este posibil să trebuiască să îl ridicați și să îl purtați în mâini chiar și atunci când sunteți încărcat cu mai multe bagaje. De aceea ar trebui să fie ușor și, de preferință, echipat cu un sistem de pliere rapidă. Acest lucru vă va permite să îl operați cu ușurință.

image002

Este recomandat să obțineți un cărucior, al cărui capac poate fi îndepărtat și spălat într-o mașină de spălat. Acest lucru vă va economisi o mulțime de probleme cu petele inevitabile care vor apărea în timpul aventurilor cu cel mic.

Căruciorul economic este un miraj?

Când cumpărăm lucruri pentru copii, toată lumea spune că banii nu contează. Aceasta este o afirmație destul de falsă. Situația financiară a mamei și tatălui este un factor primordial pentru securitatea și liniștea întregii familii.

Este mult mai bine să alegeți un cărucior economic și funcțional, în loc să dați mulți bani pentru un cărucior care arată minunat. Nu dacă înseamnă sacrificarea siguranței sau luarea unui vehicul altfel extrem de fermecător, dar complet practic pentru bebelușul tău.

Cărucioare multifuncționale

Până în luna a 4-a, tinerii trebuie să călărească doar întinși pe spate și apoi pot începe să învețe să stea. Există cărucioare cu fundul reglabil, astfel încât să ne putem ajusta la ce înălțime poate sta copilul.

image003

Pentru bebeluși și mame cu un stil de viață dinamic și aventuros, există o varietate de soluții în funcție de nevoile individuale. Variante combinate 2 în 1 – pentru vară și iarnă, sau un scaun auto și un cărucior într-unul, precum și 3 în 1 – un scaun și două cărucioare – pentru vară și iarnă.

Accesorii

Nu este nevoie să puneți aspectul în primul rând, deoarece este supus modificărilor și „reglării”. De asemenea, puteți decora cel mai aparent cărucior simplu cu zornăituri și jucării suspendate de pluș. Și de ce să nu brodezi singur orice vrei pe copertă sau să pui autocolante brodate? Acestea vor oferi orice vrei mașinii pentru copii, dar îl vor distra și pe cel mic.

image004

În plus, fiecare cărucior are nevoie de arsenalul potrivit de accesorii care să adauge funcționalitate. Impermeabil, baldachin, suport pentru ceașcă, suzetă, geantă pentru bebeluși etc.

Cele mai sigure cărucioare vă așteaptă în Kidso – magazinul online unde alegeți rapid și ușor datorită instrumentelor de căutare convenabile din catalogul nostru.

Alte Articole de 1 :

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...

image001

Pariază ca profesioniştii!

Jocurile de noroc sunt într-o continuă creştere de popularitate. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât îţi iei porţia de adrenalină şi realizezi şi câştigurile pe care...

agrotextil-produs-de-calitate

Agrotextil: produs de calitate, ieftin, util!

Literal, în fiecare al doilea articol despre grădinărit veți găsi recomandări pentru a acoperi suprafața grădinii cu un strat de mulci. În același timp, cel mai bun tip de material...