De ce elimina Google aplicatia Google My Business?

Google va elimina treptat aplicatia mobila Compania mea Google, definitiv, in saptamanile urmatoare. Listarea dvs. ca si companie nu se va schimba, doar modul in care o accesati va fi diferit.

Acum va puteti gestiona inregistrarea Google prin intermediul motorului de cautare sau al aplicatiei Google Maps. Motivul pentru care Google doreste sa elimine aplicatia este ca utilizatorii sa utilizeze mai mult Google Maps si sa simplifice procesul pentru intreprinderile mici si mijlocii si liber profesionisti!

Care este solutia alternativa pentru a va gestiona cu usurinta inregistrarea pe Google?

Pentru a edita sau optimiza inregistrarea dvs. Compania mea pe Google, acum va trebui sa va gasiti lista manual pe motorul de cautare, scriind ,,Compania mea” sau direct in Google Maps. Aceasta noua modalitate de a va accesa inregistrarea poate fi complicata mai ales daca trebuie sa gestionati mai multe inregistrari.

Pentru a usura aceste aspecte: solutia alternativa este Agent Promovator! Modul simplu de a facilita gestionarea inregistrarii dvs. Google pe o singura interfata, pentru una sau mai multe companii!

Folosind solutia all-in-one Agent Promovator, nu numai ca veti gasi toate functiile cu care erati deja obisnuiti in aplicatia Compania mea pe Google, dar veti putea si sa:

Schimbati cu usurinta informatiile din toate inregistrarile dvs. simultan
Publicati stirile companiei dvs. cu Google Posts
Vizualizati si raspundeti la recenziile lasate de clientii dvs. pe Google
Solicitati recenzii ale clientilor prin whatsapp business pentru a va imbunatati reputatia online
Raspundeti clientilor care va contacteaza prin Google Message
Datorita serviciilor Agent Promovator, nu pierdeti timpul gestionand si optimizand inregistrarea dvs. Google!

Esti la un clic distanta de succes
Doriti sa va dezvoltati cu usurinta afacerea prin Internet? Este posibil datorita serviciilor oferite de Agent Promovator!

Vreau sa-mi testez vizibilitatea online

Alte articole de Grigorescu Mario:

Cert este ca majoritatea companiilor folosesc astazi platforme online pentru promotii. A devenit o practica obisnuita si ar fi o mare greseala daca nu folositi niciun model de promovare online.
Google a facut un anunt pe 6 aprilie 2022 cu privire la eliminarea definitiva a aplicatiei Compania mea pe Google. Probabil va intrebati daca este inca posibil sa va gestionati inregistrarea companiei fara o aplicatie mobila.
Comercializarea afacerii dvs. in timpul unei recesiuni poate fi dificila. In timp ce tara isi strange “curelele financiare”, iar leadurile devin si mai greu de gasit, s-ar putea sa fiti inclinati sa treceti direct in modul ,,stand by”.
Dezvoltarea unui plan de afaceri, mentinerea la curent cu finantele, gasirea talentului potrivit, construirea retelei sau stabilirea unei strategii de marketing sunt doar cateva dintre elementele esentiale pe care noii antreprenori trebuie sa invete.
Monumentele funerare sunt dedicate persoanelor adormite pentru a pastra amintiri, date sau memorii. Realizarea acestora cade in sarcina familiei iar cei prevazatori se ocupa din timp de realizarea constructiei funerare.