De ce este Dacia Logan una dintre cele mai folosite masini din piata de rent a car din Bucuresti?

Dacia Logan a ajuns in acest moment un autovehicul destul de folosit pe piata de rent a car. In prezent, este una dintre cele mai inchiriate autovehicule din orasele Bucuresti si Otopeni. De ce este acest autovehicul una dintre cele mai inchiriate autovehicule din Romania si in special din cele doua orase, mentionate de noi anterior? Ei bine, veti vedea acest lucru citind randurile de mai jos.

Aflati de ce este Dacia Logan una dintre cele mai inchiriate masini de piata de rent a car din Bucuresti si Otopeni

Dacia este un brand cu istorie in Romania. Din fericire, romanul a stiut sa sustina acest brand inca de la inceput. Imediat dupa revolutie, Dacia 1310, Dacia Berlina au fost extrem de vandute pe teritoriul Romaniei. Brand-ul a fost cumparat in mare parte de cei de la Renault. Chiar, daca o mare parte din actiuni au fost detinute de francezi, romanii au rezonat in continuare cu acest brand. Imediat dupa ce a aparut Dacia Logan, romanul s-a identificat din ce in ce mai mult cu aceasta masina. Numarul de exemplare de Dacia Logan vandute in Romania, au depasit destul cu mult asteptarile celor de la Dacia. Nu vom vorbi foarte mult despre vanzarile celor de la Dacia, pentru ca nu acesta este subiectul articolului. Vom afla mai in randurile urmatoare de ce este Dacia Logan una dintre cele mai inchiriate masini de pe piata de rent a car din Bucuresti si Otopeni.

Dacia Logan este o masina ideala pentru inchirierile din Bucuresti

Orasul Bucuresti este un oras extrem de populat. Numarul de autovehicule din capitala Romaniei se inmultesc de la luna la luna. In prezent se estimeaza ca sunt mai mult de doua milioane de autovehicule existente doar in capitala. In judetul Ilfov mai sunt inregistrate tot la fel, peste un milion de masini. Acest fapt inseamna foarte mult trafic si o rabdare de neimaginat.

Mai putin combustibil consumat la inchirierea acestei masini

In aceasta situatie Dacia Logan este numai potrivit pentru orasele aglomerate. De ce? Haideti, sa incepem in primul rand cu partea de combustibil. Inidiferent daca Dacia Logan este cumparata sau a fost inchiriata, tot veti folosi carburant, pentru a putea circula. Dacia Logan are un consum de 6 la suta. Iar acest consum este in aglomeratie. Trebuie sa va ganditi ca o masina inchiriata in orasul Bucuresti, va avea consumul destul de mare. Iar, acest lucru se intampla mult daca veti circula cu masina in orasele aglomerate.

Costuri mai mici la inchirierea masinii Dacia Logan

Intr-un proces de rent a car, trebuie sa va asteptati la anumite costuri. In tarifele de rent a car, sunt atat cheltuielile de rent zilnice si va mai fi in plus si garantia auto. In cazul in care ati apelat la o firma de rent a car si doriti sa inchiriati o masina care sa aiba costuri mai mici: Dacia Logan este solutia pentru dumneavoastra.

In cazul inchirierii acestei masini, pretul de rent a car pe zi nu va depasi 28 de euro. Si desigur, acest tarif este valabil in perioadele cele mai costisitoare, cum ar fi cea de pe timpul verii. Garantia auto este de asemeni, un alt element care intra in pachetul de rent. De regula, aceasta este intre 200 si 400 de euro. Din punctul nostru de vedere, este o garantie destul de mica, comparativ cu conditiile oferite de acest autovehicul.

Dacia Logan este o masina fiabila, compacta si spatioasa ( ideala pentru rent a car )

Autovehiculul Dacia Logan este ideal pentru procesul de inchiriere auto. Cum am spus si in randurile de mai sus, ea are pretul destul de mic pentru ceea ce ofera. Dacia Logan este o masina fiabila si totusi destul de sigura. Spatiul ultimului model de Dacia Logan este extrem de spatios atat la nivelul locurilor din spate, cat si la nivelul portbagajului.

Recomandam aceasta masina pentru serviciul de rent a car si va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului.

Nume: serdin liviu
Functie: Fondator
Email: rent.4u.ro@gmail.com
Telefon: 0741271233