De ce este ideal sa inchiriezi un Opel Corsa in orase aglomerate?

Opel Corsa este o masina senzationala. Si acest lucru se poate spune, atat datorita istoricului acestui autovehicul, cat si a abilitatilor tehnice. Primul model din gama Corsa a aparut in anul 1982. In randurile urmatoare veti afla cateva detalii, specifice acestui model si veti afla in mod special… De ce merita sa inchiriati acest autovehicul in orasele aglomerate, precum Bucuresti.

De ce merita sa inchiriezi un Opel Corsa in orasele aglomerate, precum Bucuresti ( date tehnice si istoric )?

Inainte de a incepe sa va povestim de ce este ideal sa inchiriezi un Opel Corsa in orasele aglomerate ca Bucuresti,… Veti afla cateva date tehnice si o parte din istoria acestei masini.

Cateva date tehnice si o parte din istoria Opel Corsa

Autovehiculul Opel Corsa a fost prima data creat in luna Septembrie, anul 1982. Prima data modelul Corsa a fost vandut in tarile: Spania, Franta si Italia. Investitorii Opel au avut un succes senzational de mare o data ce au dat drumul la productia Corsa in cele trei tari. Si spunem acest lucru, pentru ca pietele auto din tarile respective insumau intre 33  si 43 la suta din piata de vanzari Opel.

Modelul a fost construit pentru prima data in Spania, orasul Zaragoza. In Europa Continentala, berlinele Opel Corsa erau cunoscute cu numele de „Corsa TR”. De asemeni, Corsa A era cunoscuta in Marea Britanie ca Vauxhall Nova, care a fost lansat in anul 1985. Opel Corsa GT 1,3, fabricata in anul 1987 a fost o versiune ce a dat startul trend-ului cu masinile mici.

Detalii despre una dintre cele mai cunoscute variante din modelul Opel Corsa

Una dintre versiunile cu adevarat revolutionare a fost Opel Corsa B, creata in anul 1993. Cortina a fost dezvelita pentru prima data in Marea Britanie, de catre Vauxhall. In anul 1994, luna mai, in Australia a fost inlocuita intreaga versiune a lui Suzuki Swift, urmand ca in 2011 Suzuki sa nu mai reprezinte tara respectiva. In America Latina, modelul din anul 1999 a primit un mic facelift.

Din anul 2002, versiunea Opel Corsa B a primit numele de Opel Corsa Clasic. In anul 1995, modelul Opel Corsa a fost vandut de catre General Motors, drept Chevrolet Chevy.

Cateva date tehnice despre modelul Opel Corsa

Modelul Opel Corsa, versiunea E a inceput sa fie realizat in anul 2014 si se fabrica si in ziua de astazi. Versiunea de 1,598 cmc vine la pachet cu un motor Turbo 1.6 si aduce cu ea 204 cai putere, la 5850 rotatii pe minut. Emisiile de carbon ale acestei masini sunt 174 de grame pe kilometru lungime. De asemeni, din punct de vedere stilistic Corsa OPC/VXR a primit o caroserie mult mai agresiva.

Interiorul masinii este dotat cu scaune RECARO, volanul este invelit in piele dubla, iar pedalele autovehiculului sunt de tipul sport.

Acum ca v-am plictisit cu istoria si cu datele tehnice ale acestei masini, vom vedea de ce este ideal sa inchiriezi o Opel Corsa.

De ce merita sa inchiriezi autovehiculul Opel Corsa in orasele aglomerate, cum ar fi Bucuresti?

In primul rand, ne-am legat de orasul Bucuresti, pentru ca stim cu totii care este aglomeratia din aceasta zona. Atat la nivelul pietonal, cat si la nivelul de autovehicule, orasul Bucuresti este lider de top. Acum, nu spunem ca nu mai sunt alte autovehicule ,care sa indeplineasca acelasi scop ca si Opel Corsa, dar… Vine la pachet cu anumite avantaje, pe care foarte putine masini le aduc. In randurile urmatoare vom vedea cu totii, care sunt mai exact avantajele ale serviciului de inchirieri auto in orasul Bucuresti , pentru masina Opel Corsa.

Opel Corsa este o masina destul de mica

Opel Corsa este un autovehicul destul de mic, comparativ cu marile bolide de pe soselele din Bucuresti. Acest fapt este intr-adevar un avantaj senzational de mare. Puteti sa va strecurati mai bine in trafic ( desi, nu recomandam acest lucru ). Si, desigur, elementul cel mai important si cireasa de pe tort este locul de parcare. Fiind un autovehicul senzational de micut, locul de parcare va fi cu mult mai usor de gasit.

Toate persoanele din orasul Bucuresti stau in medie pentru cautarea unui loc de parcare intre 12 si 23 de minute. Imaginati-va ce inseamna sa economisiti acest timp! Mai mult de atat, imaginati-va ca aveti de parcat aceasta masina de 5-6 ori in ziua respectiva.

Autovehiculul Opel Corsa are un consum senzational de mic

Masina Opel Corsa are un consum de 7 la suta, la drum lung. De asemeni, in oras consumul creste pana 9 la suta. Inchirierea acestei masini este senzational de economica. Nu suntem cu totii bogati si trebuie sa stim ca fata de o masina mai mare, economisiti 12 Ron pe suta de kilometri. Poate nu este foarte mult, dar la o mie de kilometri veti pune deoparte de 120 de Ron.

Abilitati tehnice senzational de bune pentru drum intins

Pe langa consumul senzational de mic, autovehiculul Opel Corsa sta senzational de bine pe drum intins. Ajunge la suta de kilometri in 11 secunde, ceea ce este destul de bine pentru un autovehicul compact. Chiar si pentru excursiile lungi, Opel Corsa este ideal. Este o masina de inchiriat pentru cursa lunga si se mentine destul de usor la o viteza mult mai mare.

Cam acestea au fost datele pentru care merita sa inchiriati un Opel Corsa in orasele aglomerate. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

 

DATE DE CONTACT

Nume: LIviu Serdin
Functie: Fondator
Email: rent.4u.ro@gmail.com
Telefon: 0741271233
Website: http://www.rent-4u.ro/
Cuvinte cheie: de inchiriat opel corsa, rent a car opel corsa, rent a car bucuresti opel corsa, opel corsa inchirieri masini, inchirieri auto opel corsa

Alte Articole de 1101 :