De ce intalnirile pe Internet au toate sansele sa se transforme in relatii stabile

relatie stabila

Conservatorii vor spune ca o relatie stabila poate fi obtinuta doar prin intalniri fata in fata si prin metode clasice, insa statisticile si comportamentul din prezent al populatiei vine sa contrazica din plin aceasta informatie. Specialistii de la Kærlighed247 ofera toate argumentele pentru care intalnirile de pe internet se transforma in relatii stabile in cele mai multe dintre cazuri.

Pot fi obtinute intalniri cu fete si femei rusoaice sau din orice alta tara

Internetul este un mediu fara bariere, ceea ce inseamna ca pot fi intalnite persoane cu diferite culturi sau din diferite tari, iar consecinta este vazuta ca o probabilitate mai mare ca partenera sa fie compatibila din toate punctele de vedere. Cu ajutorul internetului se pot cunoaste persoane care au aceleasi pasiuni, aceleasi vise si o pregatire similara, care vor avea tot timpul ce sa vorbeasca si care nu se vor plictisi niciodata. Fie ca este vorba despre intalniri cu fete si femei rusoaice (russiske kvinder & piger) sau din oricare alta tara, internetul nu cunoaste limite.

Relatiile online implica incredere si loialitate

O relatie care incepe online este speciala prin simplul fapt ca in timp va face ca cei doi parteneri sa treaca prin numeroase sentimente contradictorii. Acest lucru este explicabil, deoarece este vorba despre perioade lungi in care cei doi nu se vad si stau la distanta unul de celalalt. Spre exemplu atunci cand o persoana din Norvegia are intalniri cu femei din Rusia va dura ceva pana cand vor ajunge sa se intalneasca fata in fata. Aceasta perioada implica rabdare, incredere si loialitate, pentru ca altfel relatia nu ar putea sa reziste. Daca problema spatiului si lipsa de contact sunt depasite, sansele ca respectivii sa aiba o viata fericita atunci cand ajung, in final, impreuna, sunt mult mai mari.

Comunicarea online este mult mai usor de realizat decat cea fata in fata

La prima intalnire fata in fata foarte multe persoane au tendinta de a nu comunica deschis sau de a nu comunica mai deloc. Motivul consta de obicei in faptul ca fiecare asteapta sa faca primul pas celalalt si sa zica ceva. Persoanele timide se regasesc cu siguranta in aceasta situatie. Pe internet, pentru ca de cele mai multe ori nu exista contact vizual, este foarte posibil ca discutia sa fie mai naturala, pentru ca fiecare va scrie ceea ce gandeste, poate analiza de mai multe ori mesajul inainte de a il trimite si este mai usor ca intreaga conversatie sa fie mentinuta sub control.

Si discutiile online pot fi spontane

Spontaneitatea este un mare atu in relatii si, chiar daca foarte multe persoane nu cred, pe internet exista posibilitatea unor discutii spontane. Este foarte important ca respectivii sa fie deschisi si sa isi spuna mereu ce gandesc. Daca exista acel element care face ca partenerii sa revina zilnic pentru a discuta, cu siguranta si o relatie clasica, in care cei doi ajung in final sa se intalneasca, va functiona foarte bine.

Toate aceste motive fac ca relatiile online sa se transforme in relatii stabile in cele din urma.

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...