De ce sa alegi un laptop sh in loc de unul nou?

De ce sa alegi un laptop sh

Laptop-ul second hand poate fi o soluţie pentru cei ce au nevoie de un astfel de gadget, dar bugetul nu le permite achiziţionarea unui model nou. Chiar dacă este un laptop second hand acesta este un dispozitiv inteligent, rapid şi receptiv.

Un laptopul second hand este un produs care a mai fost folosit de o persoană sau de mai multe şi care este scos la vânzare fără o recondiţionare. În cazul în care acesta este comercializat în cadrul unei firme specializate, aceasta poate face anumite verificări pentru a se asigura ca produsul este conform si nu va ajunge cu defecte la client.

Un laptop sh, ar trebui sa contina incluse accesoriile, cum ar fi bateria sau un incarcator de laptop.
Din păcate, din punct de vedere al echipării, sunt adesea ceva mai vechi. Plus ca achiziţia unui astfel de produs second hand implica câteva riscuri, calitatea produsului depinzând de o mulţime de factori: cât de bine a fost întreţinut, cum a fost utilizat, cât de vechi este, ce preţ are în raport cu un model nou sau cu varianta nouă a aceluiaşi model şi contează foarte mult de la cine este cumpărat.

Însă, în aceasi măsura , îţi achiziţionezi produsul de care ai nevoie pe moment, ţinând cont că tehnologia se învecheşte, fără să investeşti foarte mulţi bani.

Atunci când doreşti să-ţi achiziţionezi un laptop second hand este bine să te orientezi către magazine de specialitate. Recomandat ar fi sa cumparati de la firme pentru ca astfel veti beneficia de garantie si posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile, daca faceti achizitia online!

Alte Articole de 1 :

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...