De ce sa inveti engleza cu ajutorul unui curs engleza incepatori

eurocor

Cand adultii se intreaba de ce ar trebui sa dedice timp invatarii unei limbi straine cu ajutorul unui curs engleza incepatori, profesorii si expertii se concentreaza in general pe diferite beneficii, majoritatea fiind:

• – oportunitati mai bune de munca
  • – salarii mai bune
  • – o intelegere mai larga a lumii inconjuratoare
  • – mai multa incredere pentru a calatori oriunde si a experimenta noi culturi
  • – sansa de a cunoaste oameni din alte tari sau de a folosi retelele sociale mai eficient si in folos propriu.

Cu toate acestea, se explica foarte putin despre unul dintre cele mai importante motive pentru care adultii ar trebui sa inceapa sa invete limbi straine prin diferite cursuri engleza incepatori: vorbirea mai multor limbi ne poate mentine creierul in forma buna mai mult timp si chiar il poate ajuta sa functioneze mai bine.

Intelegerea si capacitatea de a invata limba engleza incepatori inseamna dobandirea unui nou sistem complex de reguli pentru a intelege cum se combina cuvintele pentru a forma fraze, capacitatea de a face propozitii si a intelege modul in care acestea sunt pronuntate, de asemenea si, cel mai important, pentru a invata cum sa inteleaga si crea mesaje care transmit semnificatia dorita. Aceste procese sunt declansate in creierul nostru in diferite moduri care ne fac sa le practicam.

Studierea unei limbi straine ajuta nemijlocit la:

• O mai buna flexibilitate cognitiva: aceasta inseamna ca persoanele bilingve se pot adapta mai repede la o situatie noua sau neasteptata decat monolingvii, deoarece invatarea unei noi limbi dezvolta noi zone ale mintii si le imbunatateste capacitatea de a se concentra si de a procesa informatiile;
  • Imbunatateste memoria si te face un ganditor mai constient: odata ce ai intalnit cuvinte sau structuri noi, trebuie sa ti le amintesti si sa le aplici, un exercitiu care iti intareste memoria si creste creativitatea;
  • Imbunatateste abilitatile de ascultare si face mintea sa functioneze la maxim: pentru a auzi, a intelege, a interpreta si a produce sunete tipice noii limbi, cursantii trebuie sa identifice informatii ambigue si sa distinga datele relevante de datele irelevante;
  • Te ajuta sa capeti abilitati de multitasking: persoanele bilingve dezvolta abilitatea de a comuta intre doua sisteme de vorbire, scriere si structura – cea a limbii proprii si cea a limbii tinta.

Dupa finalizarea cursului de limba engleza pentru incepatori vei fi capabil sa comunici cu cineva un subiect simplu si totodata sa intelegeti ce ti se spune, iti vei dezvolta gramatica si vocabularul, si nu in ultimul rand te vei simti mai increzator atunci cand vrei sa calatoresti intr-o tara straina sau sa interactionezi cu vorbitori de limba engleza.

Alte Articole de 1 :

img_65951

P – Ambalaje cosmetice

Materialele utilizate pentru ambalarea produselor cosmetice inseamna o gama incredibil de diversificata de materiale, in ceea ce priveste materialul utilizat la fabricarea lor, forma, marimea si modalitatea de utilizare pentru...

panel-decorativo-3d-Diamond-Wall-Coverings-Group

Cum să decorezi casa cu panouri 3D?

Dormitorul, livingul sau chiar baia și bucătăria au nevoie de detalii mici, fabricate din materiale calitative, care să te ajute sa conturezi și să consolidezi propriul stil în casa ta....