De ce să invit un animator la o petrecere de copii?

Când te gândești că trebuie să faci rost de tot ce e necesar, să nu mai spun că trebuie să cauți și ceva care să-i atragă pe copii, să le asigure distracția- dar să ai grijă ca, în același timp, să nu-ți dai programul zilnic peste cap, s-ar putea să începi să te îngrijorezi…Tocmai de asta suntem noi aici! Vrem să te ajutăm să organizezi evenimentul fără bătăi de cap!

Iată cinci motive pentru care ar trebui să inviți un animator la petrecerea specială a  copilului tău!

Copiii nu se plictisesc nici o clipă!

Animatorii sunt bine instruiți și știu multe când vine vorba de organizarea unei petreceri fără probleme. Ei vor avea grijă să implice toți copiii în activități interesante și distractive pe toată durata petrecerii. Micuții vor avea parte de o experiență grozavă, unică, nimeni nu se va plictisi și nu va fi lăsat de-o parte, așa că o să-i vedeți râzând pe tot parcursul petrecerii. Animatorii vă oferă o selecție atentă de jocuri și muzică de petrecere pentru copii, astfel încât din momentul în care ajung cei mici și până la ora plecării, o să aibă parte de momente de neuitat. Există o varietate mare de animatori, jocuri, ateliere și spectacole din care să alegeți. Puteți opta pentru pachetul ideal pentru dumneavoastră.

Mai puține bătăi de cap!

Când inviți un animator la petrecere, el aduce distracția, jocurile, recuzita, baloane modelate, pictură pe față. Așa că tu n-o să te mai stresezi și n-o să mai pierzi timp cu aceste lucruri. Animatorii știu ce greu poate fi să organizezi o petrecere…din fericire, ei au multă experiență în acest domeniu și talentul de a-i face pe copii să se simtă bine.

DiZeMaNePe vă livrează distracția la pachet! Mai simplu nici că se poate, nu?

Copii vor avea o amintire de neuitat!

Copii suntem, parcă, preț de o clipă, doar. Așa că ar fi frumos ca în acest scurt timp să adunăm cât mai multe amintiri frumoase, de care să ne bucurăm toată viața. O petrecere de copii trebuie să fie magică, de neuitat. Cel mai bun mod de a ne asigura că cel mic își va aminti mereu cu drag petrecerea, este să invităm la eveniment un animator pentru copii talentat, care să-i uimească, care să creeze o atmosferă fantastică. Animatorii de la DiZeMaNePe știu cel mai bine cum să facă asta -noi ne implicăm cu entuziasm în tot ce facem, te poți baza pe noi. O să vă amintiți mereu de acea zi specială!

Sărbătoritul se va simți special!

Atunci când organizezi singur o petrecere de copii, sunt atâtea lucruri care te „fură” -cum ar fi copiii de care trebuie să ai grijă, să fie cuminți, că nu alerge peste tot, să aibă activități interesante, dar să te și joci cu ei. Uneori s-ar putea ca toate acestea să-ți mănânce o mare parte din timp, așa că n-o să mai ai cum să-l faci pe sărbătorit să se simtă special, n-o să-i poți dedica lui mai multă atenție. S-ar putea, chiar, să fie dezamăgit că petrecerea nu a fost așa specială cum și-a imaginat. Noi, animatorii de la DiZeMaNePe, putem să te scăpăm de aceste griji. Vom aduce jocuri în care nimeni nu e eliminat, iar sărbătoritul va fi în centrul atenției. Nu vor exista câștigători și învinși! Doar distracția contează!

Plătești simplu și rapid, economisești timp!

Când începi să cauți toate lucrurile de care ai nevoie pentru o petrecere de copii -baloane, jocuri, costume, echipament de sonorizare- îți dai seama că durează ceva timp până iei alegerile potrivite, că trebuie să dai la un magazin niște bani, la alt magazin alți bani, și că ajungi să nu te mai încadrezi în bugetul stabilit. Animatorii de la DiZeMaNePe aduc la petrecere tot ce trebuie, și nu e nevoie de un avans, plata se face după eveniment. Costul pentru un astfel de animator profesionist, cu experiență, costumat în personajul preferat, este de 130 lei/h, cu toată recuzita, baloane modelate și pictură pe față incluse! Dumneavoastră trebuie doar să alegeți locația și să asigurați mâncarea pentru invitați.

Gândește-te la aceste lucruri, animatorul va salva ziua!

Animatorul va aduce la petrecere tot ce trebuie ca ziua specială a micuțului tău să fie fantastică, așa că.. Dă-ne un telefon, de ce nu? Află mai multe detalii și hai să organizăm petrecerea! Punem pariu că ne veți invita și la anul!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Adrian Borcea:

Să organizezi o petrecere de copii nu-i cel mai ușor lucru. Trebuie să ai la dispoziție timp și ceva bani pentru a pune totul la punct.