De ce sunt atat de diferite aceste lenjerii de finet?

In acest articol vei descoperi care sunt motivele principale pentru care trebuie sa nu-ti lipseasca un set de lenjerii de finet din casa. Totodata, vei stii si care este diferenta dintre aceste lenjerii de finet pucioasa si cele din finet satinat.

Somn mai linistitor cu niste lenjerii de finet

Este de necontestat faptul ca ca nu poti compara senzatia pe care o ai atunci cand te asezi in pat dupa o zi incarcata la munca. Tocmai din acest lucru, ai nevoie de un set de lenjerii de finet satinat pentru a te bucura de o senzatie permanenta de relaxare.

Multe studii au aratat ca un om isi petrece, in medie, o treime din viata dormind si datorita acestui fapt este absolut necesar sa aiba un nivel de confort destul de ridicat. Cu totii avem nevoie de un somn odihnitor pentru a da randament pe parcursul zilei.

lenjerii de finet

Nu trebuie sa ignori calitatea unor asemenea asternuturi confortabile. Daca faci acum o investitie, aceste lenejrii finet iti vor aduce rezultate uimitoare pe termen lung. Patone.ro te ajuta. Iti pune la dispozitie cele mai variate produse in materie de lenjerii de finet din toate categoriile.

Diferentele dintre lenjerii de finet pucioasa si cele din material satinat

Pentru inceput, ambele variante au in compozitie materiale textile de o inalta calitate. Bumbacul predomina in cea mai mare parte, iar faptul ca sunt fabricate in Romania, ofera clientilor siguranta ca nu fac o alegere gresita. Acestea sunt confectionate la Pucioasa, cea mai renumita fabrica de textile din tara.

Optand pentru acest gen de asternuturi de la pucioasa ai oricand siguranta ca alegi un produs de calitate 100% romanesc. Acest lucru se datoreaza traditiei de peste 140 de ani de ani de notorietate a fabricii unde sunt realizate. Pe de alta parte, daca te gandesti sa-ti achizitionezi lenjerii de finet satinat, Patone.ro te asigura ca faci cea mai buna alegere. Textura moale si putin lucioasa a materialului ofera corpului tau o senzatie de imediata relaxare si confort sporit pe toata durata noptii.

In esenta, textura acestor asternuturi de pat particulare este destul de permeabila si nu permite supraincalzirea corpului. Ele pastreaza o temperatura confortabila pe tot parcursul noptii si zilei. Un alt aspect foarte important de mentionat este ca nu retin umezeala. Acest lucru le face perfecte pentru sezonul estival datorita gestionarii caldurii.

De altfel, sunt foarte potrivite si iarna, deoarece au capacitatea de a oferi caldura de care ai nevoie

Nume: Patone
Functie: Patone
Email: office@patone.ro