Descopera cum a aparut semnul Stop

Semnul “STOP” este de culoare rosu aprins si este intr-o forma octogonala. Acesta este cunoscut pe plan international.

    Afla mai multe despre acest semn

Istoria a aratat ca forma si culoarea acestui semn au avut parte de modificari de-a lungul timpului. Povestea semnului “ STOP” incepe atunci cand un cetatean a fost mai interesat de trafic si a inceput sa se planga de acest semn.

William Phelps Eno este cel care a conceput semnul “ STOP”. Acesta a luptat pentru usurarea utilizarii automobilelor in intreaga lume. A fost destul de greu deoarece traficul era deja ingreunat de cai, de biciclete si de pietoni.

William Phelps Eno apartinea dintr-o familie bogata si era destul de influent in acea vreme. Toate eforturile sale nu au fost in zadar si a reusit sa duca la bun sfarsit ceea ce si-a propus. In primul rand acesta a inceput schimbarea in New York in anul 1909. Aici a reusit sa dezvolte “ regulile drumului” iar la scurt timp a aparut si un manual de reglementare a circulatiei politiei. Acesta a fost primul manual de acest fel aparut.

Dupa aceea multe alte state au inceput sa urmeze acest model. In toate aceste mici state au aparut semne de circulatie. Dupa care in anul 1923 Asociatia Statelor Highway din Mississippi a clasificat formele in functie de gradul de prudenta. Dupa parerea acestora octogonul era cel mai important dupa cerc. Culoarea a aparut mult mai tarziu dupa multe incercari de combinare a semnelor.

Semnul “ STOP” cel pe care il stim astazi a fost dezvaluit dupa moartea lui Etno, in anul 1956 „Roșul a fost întotdeauna asociat cu oprirea”,  a spus la acel moment  Gene Hawkins, un profesor la Universitatea A&M din cadrul Facultatii de Constructii.

In prezent semnul “ STOP” este foarte important. In momentul in care te decizii sa iti iei carnetul auto trebuie sa stii toate semnele de circulatie cat mai bine posibil. Cu cat vei aloca un timp mai mare invatatului cu atat vei reusi sa asimilezi mai multa informatie intr-o perioada mai scurta de timp. Trebuie sa intelegi ca ai nevoie sa te pregatesti temeinic pentru a putea promova examenul auto cu usurinta.

Vezi mai multe despre acest subiect si despre cat de importante sunt aceste chestionare auto pe site-ul chestionareauto.ro. Vei intelege ca timpul pe care il aloci modului in care te pregatesti este foarte important. Ai nevoie sa te pregatesti si sa cunosti cat mai bine legislatia pentru a putea promova scoala de soferi mai repede decat te-ai astepta.

O scoala de soferi te va pregati temeinic pentru tot ce urmeaza. Invatand tot ce trebuie in scoala nu faci decat sa ai sanse mai mari de a o promova mai usor. Atat examenul teoretic cat si cel practic necesita multa rabdare si perseverenta. Nu ai cum sa stii totul inca de la inceput, pentru asta exista scoala de soferi.

Ai rabdare cu tine si vei reusi cu cea mai mica usurinta sa promovezi examenul.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Loreley Dobre:

Un cuptor electric este un produs pe care orice femeie il poate utiliza.
Senatorul Chuck Schumer este liderul Partidului Democrat din Senatul SUA si a cerut demiterea de urgenta a presedintelui Donald Trump.
Printul Harry si Meghan Markle au discutat deschis despre pierderea sarcinii din luna iulie a acestui an.
Zona Bran este perfecta pentru a-ti intemeia o afacere de succes.
Semnele care iti indica ca ai o infectie in orgasim sunt mai usor de descifrat decat ai crede.

Nu te mai poti loga?

In urma schimbarii platformei eComunicate.ro, conturile vechi de utilizatori nu mai sunt valabile. Va rugam creati un cont nou pentru a putea adauga comunicate de presa sau evenimente. Multumim pentru intelegere!

Stai in legatura cu noi!