Descopera mai multe despre frumusetea zonei Bran

Zona Bran este o alegere inspirata pentru a-ti intemeia o afacere. Daca te gandesti sa iti cumperi o mica pensiune de pe urma careia sa ai numai de castigat atunci trebuie sa iti spun ca ai luat cea mai buna alegere. Acceseaza https://pensiunidevanzare.pro/bran/ pentru a descoperi care sunt pensiunile puse la vanzare in zona Bran.

   Descopera mai multe despre Bran

Cele mai importante atractii turistice din Bran sunt: Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii, Castelul Bran, Muzeul Satului, Pestera Dambovicioara, Pestera Liliecilor, Cheile Dambovicioarei si Cheile Gradistei.

Cetatea Rasnov

In Cetatea Rasnov vei avea parte de un aer medieval, impunator si pari a fi transpus intr-o alta lume. Daca treci de zidurile inalte vei patrunde intr-o alta lume, in plus datorita usilor grele din lemn iti vei da seama ca au trecut vremuri grele peste aceasta cladire.

Cetatea Rasnov este asezata pe un deal inalt si stancos din acest motiv putem spune ca panorama asupra orasului este cu adevarat incantatoare.

Pestera Valea Cetatii

Pestera Valea Cetatii poate fi vizitata oricand de oricine. Aceasta este dotata cu locuri speciale de acces, de trotuare, de balustrade, pasarele, bara de protectie si sisteme de iluminare. Interiorul acestei pesteri te va captiva cu siguranta.

Castelul Bran

Castelul Bran a fost donat Reginei Maria in anul 1916 dupa care a fost mostenit de principesa Ileana si de urmasii acesteia. In prezent Castelul Bran atrage anual mii de turisti atat din tara cat si din strainatate. Trebuie sa il vezi macar o data in viata.

Pestera Dambovicioara

Pestera Dambovicioara este situata in partea sudica a Masivului Piatra Craiului si are o lungime de 555 metri. Este o pestera mica dar foarte interesanta si foarte cunoscuta. Este vizitata de catre turisti veniti din toate colturile tarii.

Pestera Liliecilor

Pestera Liliecilor este un monument national protejat de “ Piatra Craiului” si este deschisa pentru a fi vizitata de turistii curajosi care vor sa aiba parte de o experienta noua, inedita. Pestera Liliecilor are o lungime de 162 metri si este situata pe platforma Branului, comuna Moeciu.  Ca sa poti intra in aceasta pestera ai nevoie de o lanterna. Mai ales ca accesul prin pestera se face doar printr-un culoar ingust.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Loreley Dobre:

Un cuptor electric este un produs pe care orice femeie il poate utiliza.
Senatorul Chuck Schumer este liderul Partidului Democrat din Senatul SUA si a cerut demiterea de urgenta a presedintelui Donald Trump.
Printul Harry si Meghan Markle au discutat deschis despre pierderea sarcinii din luna iulie a acestui an.
Zona Bran este perfecta pentru a-ti intemeia o afacere de succes.
Semnele care iti indica ca ai o infectie in orgasim sunt mai usor de descifrat decat ai crede.