Despre Galeria Senso, galerie de arta online sponsorizata de Fundatia Fildas Art si programul Catena pentru arta

galeriasenso

Din pacate, iubitorii de arta nu au mai putut vizita galeriile in ultima perioada la fel de des precum o faceau inainte de pandemie. Multe expozitii au fost anulate, unele galerii de arta s-au inchis, iar masurile de distantare sociala au determinat oamenii sa petreaca mai mult timp acasa, evitand sa mearga in diverse locuri.

Din pasiune pentru arta si din respect fata de iubitorii artei, indiferent de forma sa, conceptul de galerie de arta online a devenit o idee pe care foarte multe galerii din Romania au pus-o in practica. Este si cazul Galeriei Senso – un concept inedit, menit sa aduca arta mai aproape de cei care o apreciaza.

O galerie de arta contemporana importanta, Senso este un proiect aflat intr-o continua evolutie, care joaca un rol esential in parcursul tuturor artistilor. Galeria Senso este prezenta in inima Bucurestiului inca din anul 2014, cand a fost redeschisa cu scopul de a promova arta contemporana si de a incuraja artistii din toate domeniile sa isi exploateze talentul.

Fiind sponsorizata de Fundatia Fildas Art prin programul Catena pentru arta, Galeria Senso este locul in care pot fi expuse lucrarile tuturor artistilor a caror munca este bazata pe autenticitate si calitate. Centrul cultural primeste cu bratele deschise atat artisti consacrati, cat si artisti emergenti, scopul fiind acela de a oferi o platforma prin care sa se promoveze libertatea totala de exprimare prin intermediul artei. Creatori din diverse medii – metal, sticla pictata, ceramica, textile si mix media – pot expune in Galeria Senso colectiv sau individual.

Senso este o galerie de arta din Romania care si-a croit o cale sigura spre inima iubitorilor de frumos. Expozitiile care au loc in Galeria Senso sunt extrem de diverse, acoperind o arie larga de domenii ale artei: sculptura in cristal, pictura in ulei sau expozitii de ceramica. Chiar si iubitorii de pictura abstracta isi pot indrepta atentia catre Senso.

In fiecare an, in Galeria Senso sunt organizate evenimente culturale de referinta, un exemplu demn de mentionat fiind Bienala Arte Decorative. In cadrul vernisajelor de pictura organizate de Galeria Senso se expun tablouri ale unor artisti contemporani apreciati. In plus, galeria de arta se bucura de prezenta unor nume consacrate din domeniul artei, de fiecare data cand se organizeaza evenimente, indiferent de natura acestora.

Sponsorizarea Galeriei Senso de catre Fundatia Fildas Art prin programul Catena pentru arta reprezinta un avantaj si o oportunitate pentru artisti si pentru iubitorii de arta, deopotriva. Spatiul de cultura adaposteste nu doar expozitii, ci si lansari de carte si de albume de arta. Astfel, prin varietatea de evenimente pe care le gazduieste, Galeria Senso reuseste sa acopere, sa promoveze si sa sustina absolut toate domeniile de cultura.

Prezenta in mediul online a Galeriei Senso nu poate decat sa ii bucure pe cei care ar dori sa admire sau sa achizitioneze operele si lucrarile a peste 40 de artisti, nume cunoscute si apreciate in lumea artei, precum Alma Redlinger, Aurel Vlad, Cela Neamtu, Raluca Buzura, Daniela Fainis, Dinu Campeanu, Cela Neamtu, Anca Boeriu, Sergiu Chihaia, Mihai Topescu, Ion Anghel, Ailina Arincai, Dan Bancila, Marcel Chirnoaga si multi altii. Lucrarile artistilor sunt impartite in cinci categorii principale: arta decorativa, bijuterie, pictura, sculptura si grafica.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...

image001

Pariază ca profesioniştii!

Jocurile de noroc sunt într-o continuă creştere de popularitate. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât îţi iei porţia de adrenalină şi realizezi şi câştigurile pe care...

agrotextil-produs-de-calitate

Agrotextil: produs de calitate, ieftin, util!

Literal, în fiecare al doilea articol despre grădinărit veți găsi recomandări pentru a acoperi suprafața grădinii cu un strat de mulci. În același timp, cel mai bun tip de material...