Despre gama de balamale de mobila Blum

Atunci cand ne dorim cu adevarat sa ne bucuram de casa noastra, sa aducem un plus de confort si sa dam un stil elegant mobilierului nostru, trebuie sa stim care sunt cele mai bune accesorii de mobila pe care le putem cumpara.

Echipa Protege Parol va vine in ajutorul Dumneavoastra cu gama variata si completa de accesorii de mobilier precum gama de blaturi, fronturi dar si de balamale. Acestea vor adauga cu siguranta mai mult stil unic si personalizat mobilierului din casa.

Gama de balamale de tip Blum CLIP Top de la Blum Austria are o tehnologie care este foarte inovatoare, avand si design multi-premiat la nivel international, iar modul de amortizare este integrat in oala balamalei pentru o experienta de utilizare unica.

Balamale de tip Blum CLIP Top BLUMOTION sunt testate pentru minim 200000 de cicluri de inchidere-deschidere, pot fi reglate in 3 planuri si usile se pot decuple de la placuta prinsa pe  carcasa prin accesarea clapetei balamalei, fara a mai folosi surubelnita.

Avand si un design inovator, dar si precizie elvetiana, acest model de balama iti asigura faptul ca inchiderea si deschiderea dulapurilor este cat mai placuta.

Puteti opta pentru balamale de usi incadrate, semiaplicate sau aplicate, balamale unghiulare, balamale usi cu lezena, etc.

Daca doriti sa inchideti sau sa deschideti dulapurile mici si usoare, functia de tip BLUMOTION se poate dezactiva  si activa, fara probleme, miscand un buton din oala balamalei. Dar daca va doriti sa montati usi de dulap mai groase de pana la 24 mm se poate monta aceasta balama care are  deschidere de 110 grade, iar in cazul in care aveti mobilier inchis la culoare si vreti sa ii pastrati eleganta si stilul unic, puteti sa alegeti gama de balamale CLIP top BLUMOTION de culoare negru – onix pentru ca ea sa se integreze foarte discret in mobilier si sa sporeasca aspectul estetic.

Designul şi funcţionalitatea feroneriilor BLUM impresionează la nivel mondial, iar premiile primite confirmă calitatea ridicată a produselor şi serviciilor de la BLUM.

Descoperiti si gama completa de manere de mobila de calitate ridicata de la Protege Parol.

DATE DE CONTACT

Nume: protege
Functie: specialist marketing
Email: it@protege.ro
Telefon: 0256454504
Website: https://protege.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și