Dulăpioare TV suspendate, adică la ce înălțime să punem televizorul în living?

comoda-tv-cu-bio-semineu-franco-sbk

Televizorul este un subiect indispensabil aproape în orice living, așa cum sunt și dulăpioarele TV. Televizoarele din ziua de azi nu mai seamănă deloc cu modelele masive, grosiere, cu afișaj cinescopic, care trebuia să stea în punctul central al livingului. Deși amplasarea echipamentului în încăpere nu a suferit modificări, mărimea sa diferă semnificativ. Pe piață sunt disponibile numeroase modele cu ecran plat. Tocmai acesta se prezintă cel mai bine, creând o amenajare coerentă, fără să ocupe prea mult spațiu. Se poate suspenda pe perete sau se poate așeza pe un dulăpior TV corespunzător. Indiferent cum îl vei expune în living, un lucru este important – înălțimea, la care este așezat.

De ce înălțimea corespunzătoare este atât de importantă?

Înălțimea corespunzătoare a amplasării televizorului în încăpere este deosebit de importantă prin prisma confortului în timpul proiecțiilor de filme. Ar trebui să fie amplasat astfel, încât toată familia să se poată așeza liber și comod pe canapea sau pe fotoliu.
De aceea televizorul ar trebui amplasat la înălțimea vederii, pe un dulăpior TV corespunzător. Nu prea sus, nu prea jos. Astfel încât, privitul la televizor în familie să nu fie un chin pentru corp și vedere. Centrul ecranului ar trebui să se afle central la înălțimea ochilor persoanelor care privesc. Acest lucru va permite direcționarea naturală a privirii spre ecran, fără a forța o poziție incomodă, care să provoace dureri. În medie, înălțimea amplasării televizorului în sufragerie este de cca. 110 cm (calculând de la podea la punctul central al ecranului).

set-camera-de-zi-bralani

Nu doar înălțimea amplasării televizorului este importantă, ci și distanța dintre receptor și locul țintă de odihnă. În acest caz contează mărimea televizorului. Dacă ești posesorul unui living de dimensiuni reduse sau distanța de la canapea la televizor este mică, ar trebui să alegi un televizor cu diagonala între 32 și 40 de inci. Dacă însă te poți mândri cu un spațiu imens, decide-te pentru un model mai mare, între 42 și chiar 75 de inci (sau mai mult).

Dulăpioare TV suspendate.

Persoanele care își amenajează încăperile se întrec în idei pentru amenajarea corespunzătoare a livingului astfel, încât să expună corespunzător echipamentele electronice. Doresc să le combine adecvat cu aspectul livingului, păstrând totodată funcționalitatea și confortul.
Tocmai atunci ne decidem să alegem un dulăpior TV, care să se combine perfect nu doar cu mărimea televizorului, ci și cu întregul aspect al livingului și cu stilul, în care a fost amenajat.

În momentul de față, cel mai popular model de dulăpior TV este modelul suspendat, care se combină perfect cu interioarele amenajate în stil modern. Dulăpioarele TV nu doar creează un ambient frumos pentru întreg, ci și expun excelent echipamentele, ajutând ascunderea cablurilor.
Aceste piese de mobilier devin un loc suplimentar, care ajută la depozitarea accesoriilor la îndemână, asigurând ordinea.

comoda-tv-150-koda

szafka-rtv-200-koda

Dulăpioarele TV suspendate ajută de asemenea la păstrarea curățeniei. Datorită faptului că sunt amplasate pe perete, ai acces liber la spațiul aflat chiar sub el, permițând curățarea ușoară a prafului sau a murdăriei.

Reține! Dulăpioarele TV amplasate pe perete nu pot fi poziționate prea sus sau prea jos. Ar trebui adaptate nu doar mărimii încăperii, ci și mărimii televizorului. Amplasează-le direct sub televizor. Interiorul casei tale va câștiga nu doar funcționalitate, ci și un efect vizual unic!

set-camera-de-zi-cu-bio-semineu-franco-m3

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...