Experimentul Philadelphia

Experimentul Philadelphia

Datorită cercetărilor sale, Einstein a avut un rol esențial în celebrul experiment Philadelphia. Este vorba despre binecunoscuta experiență în care o navă a marinei SUA a dispărut pur și simplu din fața șefilor armatei, pentru ca mai apoi, să reapară pentru o perioadă de timp.

Acest experiment desfășurat în portul din Philadelphia în 1943 a fost ținut secret aproape 40 de ani, în unele cercuri negându-se vehement existența acestui experiment. Marinarii care au supraviețuit experimentului relatau faptul că ei au fost anunțați doar că se făceau teste pentru invizibilitate, pentru ca radarele germane să nu poată depista navele aliate. La începerea experimentului, nava a fost cuprinsă de o ceață densă alb-verzuie, care a devenit rapid lăptoasă, chiar materială. În scurt timp, atât pe ecranele radar, cât și în port, nava a dispărut din câmpul vizual. În apă se vedea doar forma de contur a navei. După aproximativ 5 minute, nava a revenit din invizibilitate, arătând imagini de coșmar: oameni căzuți, unii carbonizați, alții pur și simplu dispărând fără urmă. Experimentul a fost rapid ascuns și mușamalizat și s-au făcut presiuni asupra tuturor celor care ar fi putut să dezvăluie acest incident.

Membrii familiilor marinarilor de pe această navă au raportat sistematic dispariții și apariții ale acestora. Practic, după numai douăzile, ei parcă erau înconjurați de o ceață albă. În unele cazuri, ei dispăreau pur și simplu de la masă sau din fața prietenilor. Într-unul din rapoarte, s-a constatat un fapt incredibil, unul dintre participanții la experiment și-a luat haina și căciula și a ieșit pur și simplu prin perete, dispărând fără urmă, pentru totdeauna. Același tip de evenimente s-au relatat și despre nava experiment: dispărea pur și simplu din port și apărea după două zile în același loc. După incredibile aventuri, guvernul a hotărât ca nava să fie dezmembrată, legând straniile fenomene de apariții și dispariții, de o anumită impregnare pe care ar fi căpătat-o aceasta în timpul experienței. Uimitor, în acel moment, nava a dispărut din port, fără să se mai întoarcă vreodată, ca și când ar fi considerat că nu este demnă să își afle astfel sfârșitul.

Toată această joacă a timpului a durat aproape doi ani, după care nu s-a mai relatat nimic. Mulți contestă încă aceste informații, dar putem semnala diferitele asemănări dintre fenomenele descrise pe navă, cu observațiile făcute în decursul timpului în apropierea unor furtuni magnetice în Marea Diavolului, în apropierea Japoniei sau în Triunghiul Bermudelor. Timp de doi ani de la acest incident, Einstein a refuzat să  comunice guvernului despre marea unificare a forțelor, ca și cum ar fi renunțat la cercetări. Mulți generali ai armatei considerau experimentul Philadelphia ca fiind un eșec, însă Einstein descoperise o idee genială: el a înțeles că o distorsiune temporală are nevoie de o componentă a imprevizibilului, pentru a deveni poartă temporară.

Pentru documentare, există edituri, cărți de specialitate, care vă pot oferi informații detaliate despre acest experiment. Editura Agni Mundi vă oferă o multitudine de cărți despre mistere neelucidate, evoluție spirituală și spiritualitate, în care care veți găsi răspunsuri la multe dintre întrebările sufletului vostru.

Alte Articole de 1 :

Rochie de mireasa Amelie rochii simple mireasa cununia civila reducere ieftine 2

Rochia de mireasa potrivita

Alegerea rochiei de mireasa este acel moment pe care fiecare domnisoara l-a visat si la care s-a gandit cel putin o data in viata. Rochia de mireasaeste acea rochie speciala...

actiuni la banci

Care banci din Romania ofera actiuni?

Una dintre cele mai sigure investitii in actiuni este cea in banci. Domeniul bancar este considerat a fi unul dintre domeniile destul de previzibile. In general, cei care au rabdare...

saci vid parfumati

Ce tipuri de saci vidat parfumati exista

Sacii de depozitare in vid sunt o modalitate simpla de a economisi spatiu atunci cand depozitati sau impachetati lucruri. Ei sunt utili in special pentru stocarea articolelor moi si voluminoase....