Experimentul Philadelphia

Experimentul Philadelphia

Datorită cercetărilor sale, Einstein a avut un rol esențial în celebrul experiment Philadelphia. Este vorba despre binecunoscuta experiență în care o navă a marinei SUA a dispărut pur și simplu din fața șefilor armatei, pentru ca mai apoi, să reapară pentru o perioadă de timp.

Acest experiment desfășurat în portul din Philadelphia în 1943 a fost ținut secret aproape 40 de ani, în unele cercuri negându-se vehement existența acestui experiment. Marinarii care au supraviețuit experimentului relatau faptul că ei au fost anunțați doar că se făceau teste pentru invizibilitate, pentru ca radarele germane să nu poată depista navele aliate. La începerea experimentului, nava a fost cuprinsă de o ceață densă alb-verzuie, care a devenit rapid lăptoasă, chiar materială. În scurt timp, atât pe ecranele radar, cât și în port, nava a dispărut din câmpul vizual. În apă se vedea doar forma de contur a navei. După aproximativ 5 minute, nava a revenit din invizibilitate, arătând imagini de coșmar: oameni căzuți, unii carbonizați, alții pur și simplu dispărând fără urmă. Experimentul a fost rapid ascuns și mușamalizat și s-au făcut presiuni asupra tuturor celor care ar fi putut să dezvăluie acest incident.

Membrii familiilor marinarilor de pe această navă au raportat sistematic dispariții și apariții ale acestora. Practic, după numai douăzile, ei parcă erau înconjurați de o ceață albă. În unele cazuri, ei dispăreau pur și simplu de la masă sau din fața prietenilor. Într-unul din rapoarte, s-a constatat un fapt incredibil, unul dintre participanții la experiment și-a luat haina și căciula și a ieșit pur și simplu prin perete, dispărând fără urmă, pentru totdeauna. Același tip de evenimente s-au relatat și despre nava experiment: dispărea pur și simplu din port și apărea după două zile în același loc. După incredibile aventuri, guvernul a hotărât ca nava să fie dezmembrată, legând straniile fenomene de apariții și dispariții, de o anumită impregnare pe care ar fi căpătat-o aceasta în timpul experienței. Uimitor, în acel moment, nava a dispărut din port, fără să se mai întoarcă vreodată, ca și când ar fi considerat că nu este demnă să își afle astfel sfârșitul.

Toată această joacă a timpului a durat aproape doi ani, după care nu s-a mai relatat nimic. Mulți contestă încă aceste informații, dar putem semnala diferitele asemănări dintre fenomenele descrise pe navă, cu observațiile făcute în decursul timpului în apropierea unor furtuni magnetice în Marea Diavolului, în apropierea Japoniei sau în Triunghiul Bermudelor. Timp de doi ani de la acest incident, Einstein a refuzat să  comunice guvernului despre marea unificare a forțelor, ca și cum ar fi renunțat la cercetări. Mulți generali ai armatei considerau experimentul Philadelphia ca fiind un eșec, însă Einstein descoperise o idee genială: el a înțeles că o distorsiune temporală are nevoie de o componentă a imprevizibilului, pentru a deveni poartă temporară.

Pentru documentare, există edituri, cărți de specialitate, care vă pot oferi informații detaliate despre acest experiment. Editura Agni Mundi vă oferă o multitudine de cărți despre mistere neelucidate, evoluție spirituală și spiritualitate, în care care veți găsi răspunsuri la multe dintre întrebările sufletului vostru.

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...