Exteriorul casei – idei de amenajari pentru o casa frumoasa, moderna si primitoare!

Viziunea totala si mult dorita a locuintei noastre reprezinta un proces de lunga durata, un proces care presupune multe idei, decizii finale si achizitii inteligente de care sa ne putem bucura pentru o perioada cat mai lunga de timp. Locuinta noastra ne dorim sa o putem numi acasa, sa ne faca sa ne simtim confortabil, in siguranta si sa reprezinte locusorul nostru de relaxare si odihna dupa fiecare zi obositoare si stresanta la munca. Cand vine vorba despre amenajarea locuintei, interiorul este cel pentru care depunem cel mai mult efort, atat fizic cat si psihic si nu lasam nimic la voia intamplarii, alegem culorile reprezentative, masuram cu atentie spatiul disponibil, facem achizitii foarte bine documentate si nu cheltuim bani pe lucruri inutile pe care nu le vom folosi niciodata ci doar vor aduna praf si vor ocupa spatiu.

Daca vis-a-vis de interiorul casei reusim sa ne alocam foarte mult timp si resurse, sa nu uitam ca primul aspect sesizabil la o locuinta este exteriorul ei, pe care nu ar trebui sa il lasam la voia intamplarii. Viziunile in legatura cu amenajarile exterioare sunt foarte diversificate astazi, insa, cu siguranta ne dorim ca interiorul si exteriorul sa mearga mana-n mana, sa fie din acelasi stil si mai ales, sa fie realizat in functie de preferintele noastre. Printre cele mai populare stiluri arhitecturale ale momentului se numara si stilul modern care pare sa fie preferat de tot mai multa lume, iar in legatura cu amenajarile exterioare care sa se muleze perfect pe acest stil, iata cateva idei care te vor incanta:

Pavaje cu placi mari sau in modele interesante

Daca in trecut cimentul era cel mai popular pentru realizarea aleilor, in prezent pavajele reprezinta cea mai diversificata si mai apreciata metoda de realizare a aleilor si a curtilor locuintelor private si nu numai. Intr-o varietate foarte mare de culori, design-uri si dimensiuni, pavajele ne ofera libertatea de a face cele mai bune si mai inspirate alegeri pentru locuinta noastra si stilul in care este construita si amenajata aceasta. Iar daca ramanem in sfera stilului modern, pavajele de dimensiuni medii si mari, de diferite forme sau realizate si asezate in cele mai interesante design-uri, reprezinta de departe cele mai potrivite alegeri pentru locuinta noastra.

Poarta si gardul trebuie sa se potriveasca cu stilul arhitectural

Cu siguranta daca stilul arhitectural este unul modern, iar pavajele sunt alese in acelasi stil, poarta si gardul nu trebuie sa fie mai prejos si sa intregeasca perfect imaginea locuintei noastre. Pe acest plan, trebuie sa ne indreptam atentia inspre gard si porti din aluminiu doua dintre cele mai reprezentative elemente de exterior ale stilului modern. Realizate in diverse modele si design-uri, portile si gardul din aluminiu reprezinta de departe cea mai potrivita, mai rezistenta si mai inspirata alegere in acest sens.

Piesele de mobilier, plantele si decoratiunile

Curtea interioara este de cele mai multe ori locul de relaxare al zilelor frumoase, iar daca ne dorim o atmosfera cat mai placuta, trebuie sa facem cateva achizitii in acest sens si anume: cateva plante decorative (pomisori, plante verzi, flori) pe care sa le situam/plantam/asezam cat mai reprezentativ si mai frumos, piese de mobilier care sa se potriveasca atat viziunii noastre cat si stilului arhitectural (un set de fotolii + masa, o canapea mare si confortabila pe care sa ne relaxam alaturi de cei dragi, un set modern de scaune+ masa pentru petrecerile de weekend, un balansoar de terasa etc.) si nu in ultimul rand, cateva decoratiuni moderne de exterior care sa intregeasca frumos viziunea locuintei tale perfecte.

DATE DE CONTACT

Nume: Adriana
Functie: PR
Email: davoseurope@gmail.com
Telefon: -
Website: https://davos-europe.com/
Cuvinte cheie: gard din aluminiu, porti din aluminiu, Davos-europe.com

Alte Articole de 846 :