Fa vizite regulate la o clinica ORL si nu vei regreta!

Cel mai important lucru pentru un om este sanatatea. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Acest lucru trebuie pretuit, fapt ce presupune mai intai de toate prevenirea si mai apoi tratarea daca este necesara intr-o clinica orl din Bucuresti. In aceast spirit, exista un numar impresionant de boli ce nu prezinta o simptomatologie concreta sau poate chiar inexistanta.

Din ceasta cauza ar trebui sa facem vizite regulate la o astfel de institutie specializata poate chiar din Bucuresti. Acest lucru este cu atat mai important cu cat majoritatea indivizilor din ziua de azi ori fumeaza de la varste fragede sau din adolescenta ori consuma alcool in mod regulat.

Care sunt investigatiile pe care le puteti face la o clinica ORL?

La o clinica ORL din cadrul Romgermed fiecare pacient poate face urmatoarele investigatii:

  • Consult general;
  • Aspiratie secretie auriculara;
  • Extractie corp strain nazo-faringian;
  • Extractie/spalatura dop cerumen unilateral(bilateral) sau de corp strain;
  • Impedancemetrie;
  • Interpretare analize.

Un pacient trebuie sa se prezinte la o consultatie in cazul in care prezinta simptome ce au o durata mai mare de 7 zile, deoarece acestea cresc in intensitate si pot dezvolta alte simptome.

Ce ar trebui sa facem pentru a preveni o astfel de vizita?

Chiar daca auzim asta cu fiecare ocazie, pentru a preveni o vizita neasteptata la o clinica orl, este bine sa mancam pe cat de multe si pe cat de des posibil legume si fructe. De asemenea trebuie sa scapam de obiceiul consumului de bauturi carbogazoase, mancarurilor foarte bogate in sare sau condimente, precum si consumul alimentelor extrem de reci sau extrem de fierbinti.

In ceea ce priveste stilul de viata se recomanda cat mai mult sport cu putinta sau daca nu, macar plimbari in aer liber frecvente. De asemenea exista si contraindicatii cu privire la regimul de viata. Acestea sunt adresate oamenilor care practica inotul si spun ca scufundarile la adancimi mai mari de 3 metri pot afecta auzul prin prisma presiunii exercitate de apa pe timpan.

Vino la Romgermed pentru cele mai bune servicii la o clinica ORL!

La clinica ORL Romgermed din Bucuresti iti poti efectua analizele necesare!
Sanatatea trebuie sa fie mereu pe primul loc. Este important sa va programati din timp la un consult pentru a evita probleme mai grave.

Tineti la sanatatea dumneavoastra! Programati-va din timp la un consult la clinica ORL Romgermed-Saint Lukas din Bucuresti si nu veti regreta!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de suitsadvertising:

In magazinul online Mesteru Manole veti gasi o varietate de materiale de constructii, de la amenajari interioare si exterioare la scule si unelte.
Un curs DPO reprezinta o pregatire profesionala ce are ca scop formarea unui data protection officer, adica a unui responsabil cu protectia datelor personale. Acesta este acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.
DEXA reprezinta o tehnica de imagistica medicala ce face posibila evaluarea densitatii oaselor cu ajutorul razelor X.
Tabla neagra striata este confectionata din otel printr-un proces de laminare la cald, preluand din calitatile acestei materii prime.
Tego este un produs ale carui proprietati il fac util in cadrul a numeroase proiecte de constructii.