Femeile prefera temperaturi mai ridicate la locul de munca decat barbatii

Biroul este spatiul in care ne petrecem mai mult de un sfert din timpul unei zile, revenind in acest areal timp de 5-6 zile pe saptamana. Din acest motiv, avem nevoie ca si la birou sa beneficiem de un spatiu confortabil si curat, intocmai ca in propriile camine. Siguranta si igiena reprezinta considerente sine qua non (fara de care nu se poate) pentru fiecare dintre noi, iar din acest motiv necesitatea de a beneficia de curatenie profesionala este imperios necesara.

 

Studiile recente arata faptul ca adesea femeile isi creaza la birou o zona de confort, care sa le ofere acestora sentimentul de apartenenta. Spatiul personal, temperatura optima, igiena toaletelor, curatenia in dulapuri, toate acestea contribuie la dezvoltarea unui mediu cat mai apropiat de cel familial. Imaginati-va ca nimic din toate acestea nu ar fi posibil daca o firma de curatenie nu s-ar ocupa de igienizarea profesionala a spatiului, de curatare sau de organizare. Din fericire insa oferta de curatenie birouri este astazi foarte ampla, astfel incat sa poti asigura chiar la birou un microclimat potrivit pentru firma ta si pentru angajatii tai, deoptriva femei sau barbati.

Dar curateniea si igiena nu sunt de ajuns. Temperatura joaca un rol important in productivitatea angajatilor. In cartea Invisible Women: Exposing Data Bias in a World Designed for Men se mentioneaza la un moment dat ideea ca femeile au nevoie de o temperatura mai mare la birou, decat barbatii, iar la baza acestei afirmatii stau mai multe aspecte. Da, studiile arata ca variatiile de temperatura sunt mai repede resimtite de catre persoanele de sex feminin, decat de catre reprezentantii sexului puternic, iar spre acest aspect concura urmatorii factori:

  • Femeile sunt mai sensibile decat barbatii din punct de vedere fizic, fiind capabile sa reactioneze mai rapid la schimbari climatice
  • Femeile acorda o importanta mai mare vestimentatiei, alegand uneori si articole vestimentare care nu se potrivesc neaparat temperaturii exterioare.
  • Femeile au nevoie de confort termic, de ideea de ”cuib” calduros

Pentru a pastra o temperatura optima la birou, firma de curatenie Conex Clean sustine ca este necesar ca aparatele folosite pentru climatizare sa fie curatate si igienizate temeinic si mai ales periodic. O firma de curatenie poate face acest lucru in mod constant, ajutand in ceea ce priveste curatarea aparatelor de aer conditionat, curatarea filtrelor, a caloriferelor sau aerotermelor, sau a oricaror alte aparate sau dispozitive folosite pentru asigurarea unui microclimat interior potrivit.

O firma de curatenie va fi avantajoasa datorita faptului că serviciile de curatenie vor fi efectuate la nivel profesional, lucru care va ajuta la pastrarea notiunii de igiena pentru un timp indelungat, usurand astfel mentenanta in ceea ce priveste curatenia.

Temperatura optima, la fel ca si igiena si curatenia unui spatiu de birouri, sunt elemente care contribuie la sporirea notiunii generale de confort. Din acest motiv alegerea unor servicii de calitate, profesionale, vor ajuta in ceea ce priveste ideea de a oferi angajatilor conditii mai mult decat potrivite pentru a lucra, aceasta facand parte din conceptul modern de administrare și gestionare a unei afaceri.

DATE DE CONTACT

Nume: Gabriel Galan
Telefon: 0751.127.227
Website: firmadecuratenie.srl

Alte Articole de 865 :

Cum iti organizezi incaltamintea

Asa cum se intampla cu multe obiecte din casa, incaltamintea este adesea dificil de organizat, mai ales cand nu exista spatiu exclusiv pentru ea.

REDOWL – Pictura pe Lemn Decupat

RedOwl este primul atelier ce construieste o oferta pe laturile acestui concept. Lemnul este prelucrat exclusiv de noi si pregatit spre a fi imbogatit prin pict

Red Owl Woodcraft

De 2 ani si ceva, sunt antreprenor, mester si artist amator, full time job la RedOwl, alaturi de colegul meu – aici prelucram lemnul si executam Pictura pe Lemn