Firma De Conta – servicii de contabilitate la un singur click

firma de contabilitate

Voi ati auzit de Firma De Conta? Ei bine, daca nu, ati ratat o firma de contabilitate care ofera nu doar contabili, dar si consultanti financiari pentru orice fel de afacere iti doresti sa infiintezi sau pentru care iti doresti sa externalizezi serviciile. Asadar, ce ofera Firma De Conta?

Iti ofera o platforma moderna, in site, prin care poti transmite facturile si registrele online catre contabilul tau pentru a iti face contabilitatea. Apoi, vorbim despre 15 profesionisti, contabili, consultant financiari si asa mai departe care se vor ocupa de cee ace ai nevoie, indiferent de anotimp sau zi.

In plus, indiferent daca ai nevoie de contabilitate pfa sau, poate, ceva mai complicat ca un SRL, ori poate ai nevoie de un pachet complet de servicii de contabilitate pentru firme, Firma De Conta iti ofera doua dintre cele mai indragite puncte din colaborarea cu acestia: platesti doar pe ceea ce se lucreaza efectiv si asumarea legala integrala pe munca pe care o depun. Asadar, chiar daca in 15 ani de activitate nu a fost necesara folosirea acestei asumari, ai mereu garantia ca nu vei fi tu cel care iese in pierdere in cazul unei erori de calcul.

O firma de contabilitate axata doar pe rezultate pentru client. Asadar, fie ca vorbim despre dorinta contabilului tau de a nu te lasa sa pierzi timp pe la ghisee, fie ca vorbim despre siguranta afacerii tale ori, poate, despre o grija de care poti scapa cu un simplu click pe site-ul celor de la Firma De Conta, vorbim despre o firma concentrata 100% pe satisfactia clientilor sai.

Prin acest lucru se remarca, din start, Firma De Conta. Nu te duci sa predai actele, fie le transmiti online sau vin ei sa le ridice de la tine, ori prin curier. Nu te stinghereste teama de o greseala a contabilului la fiecare control pe care il ai la firma si, mai important, nu stai tu niciodata sa pierzi timp pe drumuri pentru a plati o factura oarecare.

Si una peste alta, aici nu vorbim doar despre calculi. Expertii financiari te pot ghida in dezvoltarea afacerii tale. O munca de echipa, totul pentru ca tu sa te bucuri de visul si afacerea ta.

Alte Articole de 1 :

accesorii necesare pentru birou

Accesorii necesare pentru un birou organizat

Daca ai decis sa-ti organizezi biroul de la locul de munca, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa apelezi la un furnizor de birotica si papetarie. Daca te...

arhivare documente

Reguli pentru arhivarea corecta a documentelor

Desi traim in epoca tehnologiei, orice firma inca se confrunta cu documentele pe hartie. La un moment dat, acestea devin mult prea multe pentru a fi puse intr-un biblioraft, ceea...